fibonacci 22 Opublikowano 7 Listopada 2017 Kolejne 2 zamówienia w tym roku i jak zawsze pełne zadowolenie. :christmascool: Paczki jak zawykle bardzo dobrze zapakowane, jedynie jedna z wyrzutni była lekko naruszona, ale mogła to być też wina kuriera. Mimo to sklep wziął to na siebie i dosłał dodatkowo wybrany przeze mnie gratis o wartości 40zł, tak więc pełna profeska. Pozdrowienia dla Was :christmascool: Cytuj
adrian21 4 Opublikowano 9 Listopada 2017 Paczka zapakowana 1 klasa zawartość paczki stan idealny ?wysyłka bardzo szybko ?? Polecam ?? Cytuj
przeCinek19 0 Opublikowano 10 Listopada 2017 Czy są teraz jakieś promocje na sklepie typu jak "Akcja Więcej Pyro"? I czy macie jeszcze Crazy Robots bo niby dostępność pokazuje "na magazynie" ale obok napisane "chwilowy brak towaru" Cytuj
Cycu 4 Opublikowano 10 Listopada 2017 Będą we wtorek max środa - czekamy na nie. Napisz w komentarzu zamówienia co byś chciał gratis do 10% wartości zamówienia i na pewno dostaniesz Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 10 Listopada 2017 Z całą pewnością Polecam ten sklep ! Strasznie szybka reakcja ,zatwierdzenie jak i realizacja zamówienia w dodatku szybka dostawa i dosyć tania ! ogromny plus oraz dość duży wybór asortymentu to się ceni naprawdę. Cytuj
drewniak 19 Opublikowano 10 Listopada 2017 Wszystko w jak najlepszym porządku, tylko dopiero teraz zauważyłem że jedna rakietka jest nieco uszkodzona i jakby odklejał się korpus. Wszystko do zrobienia trochę kleju i będzie jak nowe. Bardzo szybka dostawa Polecam Cytuj
marc 11 Opublikowano 16 Listopada 2017 Kolejne zamówienie i kolejny sukces! Wszystko na szóstkę, Dzięki za gratisowe rakietki dumbum Cytuj
Cycu 4 Opublikowano 19 Listopada 2017 Czekamy na dostawę tego produktu, ciężko powiedzieć kiedy będzie. Z ogólnych informacji - dodaliśmy kilka rodzajów petard od Funke Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 19 Listopada 2017 Czekamy na dostawę tego produktu, ciężko powiedzieć kiedy będzie. Z ogólnych informacji - dodaliśmy kilka rodzajów petard od Funke Mam nadzieje że produkty Funke już na stałe zostaną w waszym sklepie a nie znikną zaraz po sylwestrze. Cytuj
WaRiaToS 0 Opublikowano 19 Listopada 2017 Funke ! brakuje mi jeszcze 2 pozycji , Silver Flower FP-SF5 i Titanblitz 3 mix FP3-TBMIX ) Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 19 Listopada 2017 Będzie jeszcze taka promocja jak kilka tygodni temu czyli gratisy o wartości 10%? Cytuj
AdrianoGKW 20 Opublikowano 19 Listopada 2017 Wydaje mi się że u Bartka ona dalej obowiązuje jak napiszesz co byś chciał to wrzuci do kartona;) Cytuj
Cycu 4 Opublikowano 19 Listopada 2017 Dokładnie tak jak pisze kolega u góry, daj znać w komentarzu zamówienia co potrzeba i dorzucimy. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 19 Listopada 2017 Super.Jak będę zamawiał za około tydzień to tak zrobię Cytuj
fibonacci 22 Opublikowano 21 Listopada 2017 https://piropolska.pl/pl/glowna/368-gorilla-bomb-txp225-nwp.html Na zdjęciu XP1010-emiter, a w nazwie TXP226- kod trójkątów od triplexa O co chodzi? Cytuj
Cycu 4 Opublikowano 21 Listopada 2017 To stare Gorilla Bomb - nie chciało nam się robić drugiego zdjęcia to wzięliśmy z emiterów, opakowanie wygląda tak samo Cytuj
fibonacci 22 Opublikowano 21 Listopada 2017 Okej, myślałem, że stare gorille oznaczone są tylko kodem YT002 ;d Cytuj
Wajktor 0 Opublikowano 23 Listopada 2017 Jakieś promocje na Black Friday będą?Może zwiększony % gratisów? ? Cytuj
Dżejkob 0 Opublikowano 24 Listopada 2017 Jak wygląda u was sytuacja z odbiorem osobistym zamówień? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi