Martino30 22 Opublikowano 4 Lipca 2021 szkoda że sklep nie ma wogole emiterów funke i rakiet klaska i innej zabytkowej pirotechniki bo w sumie najlepszy sklep co do wysylki zamawiasz w srode wieczorem a w piątek rano juz jest paczka najszybszy sklep z wysyłka . Cytuj
Kamnowy 3 Opublikowano 5 Lipca 2021 W dniu 4.07.2021 o 13:16, Martino30 napisał: szkoda że sklep nie ma wogole emiterów funke i rakiet klaska i innej zabytkowej pirotechniki bo w sumie najlepszy sklep co do wysylki zamawiasz w srode wieczorem a w piątek rano juz jest paczka najszybszy sklep z wysyłka . Bez reklamy oczywiście, ale w AS’ie czy tez Fajerwerki Gorzów, paczkę zamawiasz w poniedziałek do 14 i we wtorek u Ciebie jest. Cytuj
sebba96 11 Opublikowano 24 Listopada 2021 2 godziny temu, Dominopijak napisał: Ktoś ma/zna jakiś kod rabatowy? Smiechol.yt Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 25 Listopada 2021 19 godzin temu, Dominopijak napisał: Nie działa Pewnie wyłączyli bo bf. Cytuj
Pelson 4 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Realizacja co prawda była już miesiąc temu ale zostawię ślad, że sklep jest ok. Mimo małych problemów (nie mieli towaru który wisiał na stronie) skontaktowali się ze mną i rozwiązaliśmy problem. I to ze sporą korzyścią dla mnie. Także duży plus i nie ma strachu przed zamawianiem w tym sklepie. Cytuj
Martino30 22 Opublikowano 3 Września 2022 Pytanie do sklepu czy będzie jakaś modernizacja sklepu bo kiedyś najlepszy sklep z piro teraz nic w nim nie ma produkty te same od dwóch lub wiecej lat czy to już koniec sklepu i wyprzedaż tego co jeszcze zostało czy będzie jakaś zmiana i jeszcze powróci dobre piro do tego sklepu ? Cytuj
Pjetrek 27 Opublikowano 3 Września 2022 Moim zdaniem dopadł ich polski ład, i już ich nie stać na kontynuacje biznesu. drobne biznesy są wykańczane przez państwo a ten sklep był raczej niewielki Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 3 Września 2022 Jakiś czas temu zmienił się właściciel, byłem tam osobiście jeszcze w Czeladzi, był to złoty okres ostatnich lat, Thunder King i te sprawy Noo wtedy sklep był w grubej formie, teraz trochę to wyglada na wyprzedaż tego co zostało, chociaż czasem pojawi się coś nowego ale to dosłownie kilka artykułów. Szkoda gdyby tak zakończyła się kariera PiroPolski, zawsze będę ich dobrze wspominał. Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 4 Września 2022 Po nalotach niebieskich sklep ucichł 12 godzin temu, Pjetrek napisał: Moim zdaniem dopadł ich polski ład, i już ich nie stać na kontynuacje biznesu. drobne biznesy są wykańczane przez państwo a ten sklep był raczej niewielki 1 Cytuj
Martino30 22 Opublikowano 5 Lutego 2023 Mam nadzieje że sklep jeszcze wybije się z dna i po aktualizacji strony może czymś nas zaskoczą nowym towarem Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 5 Lutego 2023 31 mieli ruszyć. Wiec maja lekki poślizg. Kiedys dobry sklep. Ale upadl.. Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 5 Lutego 2023 Sklep był jednym z najlepszych w Polsce (i moim osobistym ulubionym). Potem zaczęła się akcja z masowym zamykaniem sklepów handlującymi F4 i innymi podejrzanymi produktami, a piropolska za uszami swoje miała. Ówczesny właściciel poszedł na współpracę z organami ścigania. A sklep przeszedł w inne ręce. A nowy właściciel też wydaje się nieco podejrzany po przeszperaniu internetu w tym kierunku. Wtedy jeszcze sklep nadal funkcjonował dobrze. Potem natomiast nastąpiła przeprowadzka z czeladzi do bytomia. Od tego czasu sklep mam wrażenie tylko wyprzedawał stary towar i nic nie zamawiał. Ostatnio nawet byłem odwiedzić sklep stacjonarnie w bytomiu, ale zastałem tylko pusty magazyn... Byłem pewny że sklep się likwiduje, albo już zlikwidował. A tu taka niespodzianka, aktualizacja strony. Ciekaw jestem co z tego wyniknie, i trzymam kciuki za ten sklep. 1 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 25 Maja 2023 Mimo skromnego asortymentu sklep cały czas działa, paczka na drugi dzień. Warto wspomnieć o darmowej wysyłce do paczkomatu przy kwocie +100zł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi