czarodziej 0 Autor Opublikowano 19 Listopada 2013 ale do czego masz odniesienie? porównujesz fp3 do jakich petard ? czym biłeś najmocniejszym? Cytuj
FIREMIL' 0 Opublikowano 19 Listopada 2013 Jestem po pierwszych testach petard: La bomba, Colour Salute, TXP 859,Dum Bum, Z wyżej wymienionych petard najsilniejsza to chyba jest Dum Bum. TXP 859 jest porównywalna. Naprawdę te petardy są konktetne i mają mocny huk i jak najbardziej je polecam. Co do La bomba i colour Salute są słabsze, ale także z niezłym hukiem. Odpalałem je, po JC05 i porównując: to JC 05 są mocniejsze. Jeszcze muszę odpalić Delove Rana 5gr. Filmik dam za parę dni, jak jeszcze raz przetestuje te petardy. Polecam sklep Piro Polska, bo mają sort najwyższej jakości.I jeszcze jest tanio :xmas_biggrin:/> Cytuj
czarodziej 0 Autor Opublikowano 19 Listopada 2013 Panowie powoli. Kontakt jest trochę utrudniony ponieważ ja także pracuje - odpisuje jak mogę, jak nie mogę odpisuje po 23. Nowy towar pojawi się w najbliższym czasie kiedy ? Tego nie wiem. Staram się aby po weekendzie już uzupełnić większość asortymentu. Cytuj
czarodziej 0 Autor Opublikowano 22 Listopada 2013 NIe wszyscy wywiazali sie z obietnicy krótkiego opisu efektu petard. szkoda. Cytuj
Entio 0 Opublikowano 23 Listopada 2013 1. Delova Rana 5gr zdecydowanie najgłośniejsza petarda z całego zestawiku, jednak trzeba przyznać że dum bum nie wiele od niej odstaje 2. Dum Bum zaraz po delovce jedna z lepszych, bardzo dobry bass 3. TXP859 jak stare dobre fp3 4. La Bomba + Colour Salute - są takie same słabizna tylko 2.5g mieszanki ;X Tyle odemnie Cytuj
Kudlaty 0 Opublikowano 23 Listopada 2013 1. Delova Rana 5gr 2. Dum Bum 3. TXP859 4. La Bomba + Colour Salute - są takie same :)/> Ogólnie Delovka niszczy wszystko najlepsza jest :)/> A jakiś opis od ciebie? Cytuj
czarodziej 0 Autor Opublikowano 23 Listopada 2013 Delova rana 5gr - mam koncowke wiecej nie przewiduje Cytuj
Saek 1 Opublikowano 23 Listopada 2013 http://www.colosus.pl/petardy-delova-rana-2szt/ czy to ta sama Delovka ? Cytuj
czarodziej 0 Autor Opublikowano 23 Listopada 2013 Tak. Obecnie cena w sprzedazy to bedie ok 7-8 zl Cytuj
Kudlaty 0 Opublikowano 23 Listopada 2013 Tak. Obecnie cena w sprzedazy to bedie ok 7-8 zl O której dacie cennik? I czy w nim będą ceny wszystkich waszych produktów czy tylko kostek? Przydał by się cennik petard Cytuj
czarodziej 0 Autor Opublikowano 23 Listopada 2013 Kudłaty cennik jest do 1 grudnia a ty po 1 chcesz robic zamowienie Cytuj
Kudlaty 0 Opublikowano 23 Listopada 2013 Kudłaty cennik jest do 1 grudnia a ty po 1 chcesz robic zamowienie :P/> Aha ok, ale poźniej też będziesz miał dostępne hukówki tak? Dumbum,859 itp? Cytuj
czarodziej 0 Autor Opublikowano 23 Listopada 2013 Beda. gdzies sie obiło o uszy, że handlujem towarem nielegal. Wiec objasniam, nie ma u mnie koncesjonowanych zabawek. Delovki to delocvki posiadajace CE. petardy które wprowadzam do sklepiku posiadaja CE lub oznaczenia krajowe respektowalne w innych krajach ;)/>/> Od siebie dodam tak - mało komu chce sie cos ściągać bo firmy i sklepy wola powalczyc o rabat w triplu / jorgu Pisalem o niespodziankach - sa nimi własnie petardki które wrzuciłem na strone. Pamietajcie, że istnieja rynki w czechach, niemczech czy francji gdzie firmy takze posiadają własne produkty. na 1 tysiąc produktów moze trafic sie jakis godny zaufania. pozdrawiam ! Ps powoli opracowuje cennik kostek !! Jak ktoś chce jakąs podajcie nazwy na pw/ mail !! Cytuj
czarodziej 0 Autor Opublikowano 27 Listopada 2013 Mało kto pyta o kostki Cóż wygląda na to, ze wolicie płacic drożej gdzieś indziej : ) i dostac gratis Podaje ceny tylko dla forumowiczów. Jw408 149 zl - minus 15 proc jw5000 169zł minus 10proc Jw418 - 230 zł Jw411 - 259 zl minus 15 proc na inne zabawki tez damy dobra cene. Wczoraj dostalismy pierwsza czesc zamowienia. dzis odblokuje część produktów. Reszta jutro. Kostek mało jest i mało bedzie. Jesli czegos nie ma na stronie mozecie pytac ściagniecie to kwestia 2-3 dni Cytuj
Rangiz 0 Opublikowano 27 Listopada 2013 Rozumiem, że w następnej aktualizacji strony będą te hitowe txp? Chodzi mi głównie o przełom listopada/grudnia i update działu petard. Cytuj
czarodziej 0 Autor Opublikowano 27 Listopada 2013 Będą. Trochę problemów z transportem drugiego rzutu zabawek, ale myślę, że do piątku już wszystko będzie ok Cytuj
Rangiz 0 Opublikowano 28 Listopada 2013 Elegancko. Co prawda liczyłem na cenę w granicach 10 zł, no ale idzie Sylwester Cytuj
czarodziej 0 Autor Opublikowano 28 Listopada 2013 Dla forumowiczów nadal aktualny jest abat -10 proc pzy 200 zl i wplacie na konto. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 30 Listopada 2013 Nie wiem czy mi się dawało ale 859 jest dużo lepsza od delovy rany 5g o 100razy A Big jumbo z Unita czy jakoś tak jest głośna podobnie jak fp3N endriu123457 Cytuj
BetoNiks 0 Opublikowano 30 Listopada 2013 Jest może gdzieś ten Sklep w Polsce (Pytam bo na Stronce nie ma) I jak tak to gdzie ? Bo kupił bym z 4/5 paczek petard ale wyniesie mnie to niecałe 50 zł i 16 zł za wysyłkę a to prawie 1/3 wartości zamówienia. Cytuj
czarodziej 0 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2013 Posiadamy tylko sklep internetowy. 859 na te chwile brak kolejna dostawa w tym tygodniu Cytuj
BetoNiks 0 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Jest może osoba z Poznania (najlepiej Stare Miasto) zamawiająca na PiroPolska w okresie tygodnia przed Gwiazdką która była by w stanie zabrać ze sobą 2/3 paczki petard dla mnie (chodzi o to że zamawiając 2/3 paczki nie opłaca mi się) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi