MajsterD12 5 Opublikowano 9 Grudnia 2013 BomBon to tandeta i porażka :)/> 90% korpusu to powietrze... petarda bardzo lekka nawet nie czuć że w środku jest cokolwiek... korpus bardzo słaby o zaślepkach nie mówiąc :)/> Strzelałem Bomb Bony i są porównywalne do Black Death tyle że nie mają takiego basu i tak jest to spowodowane korpusem. Jednak w petardach typu Spanish Cracker takie zatyczki to normalka, za zatyczki robi sam "papier" zobacz sobie budowę np. cukierków Piromaxa Cytuj
czarodziej 0 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2013 własnie mialem wczoraj odpisywać cos mi sie wydaje, że kolega nie testowal bomb bonów. Petardy bardzo wysokiej jakości. Korpus black death też jest sporej wielkosci i półpusty w ssrodku a mimo tego petarda jest najgłosniejsza na rynku. Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Polecam sklep, paczka zapakowana pancernie (przypuszczam, ze czołg by jej nie uszkodził). Zawartość zgodna z zamówieniem. Otrzymałem także rabat i tanszą wysyłkę Nic tylko zamawiać bo takich petard w takiej cenie nie dostaniecie nigdzie... Cytuj
melonsio 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ja również polecam ten sklep, mimo, że kilka postów pisałem o rzekomej pomyłce. Po wyjaśnieniu okazało się że wszystko jest w jak najlepszym porządku. BArdzo profesjonalne podejście do klienta. Cytuj
czarodziej 0 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2013 Reklama, reklama ale nie ogarniam z odpisywaniem jeśli ktos dluzej czeka niech podbija na maila zinredakcja@o2.pl. Ps koncza sie dum bumy i 859 (859 nie mam na stronie) jak cos mail. Pozdrawiam Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Reklama, reklama ale nie ogarniam z odpisywaniem :)/>/> jeśli ktos dluzej czeka niech podbija na maila zinredakcja@o2.pl. Ps koncza sie dum bumy i 859 (859 nie mam na stronie) jak cos mail. Pozdrawiam :)/>/> Ty miałbyś jedną paczke 859odłożyć dla mnie i byś mi do cz dz przywiózł jak byś do "żonki" jechał ? endriu123457 :f_a:/> Cytuj
Kudlaty 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Czaro w przyszłym roku kupię od ciebie, po prostu znalazłęm kilka kostek itp i wolę na kostki wydać te 200zł a petardy okazyjnie dorzuce. ;] Sklep polecam ;] Najlepsze petardy w sieci Cytuj
Kudlaty 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ty juz sam nie wiesz co chcesz :)/> Pewnie tak, jednak mam ograniczony budżet i proboje to sobie jakoś dobrze rozplanować. Cytuj
Ari001 0 Opublikowano 12 Grudnia 2013 A wiec przyszedł chyba czas na mnie by napisać parę słów o Łukaszu, prowadzącym sklep Piro Polska. A wiec... Paczki - Zapakowane tak, że sam Chuck Norris miałby problemy z otworzeniem. Ceny jak najlepsze. Kontakt, wspaniały, czasem nie rozumiałem Łukasza, ale to pewnie przez to, że dużo Wiadomości dostaje, każdy by zwariował. Mieliśmy małe nieporozumienie, ale wszystko się wyjaśniło i doszło do skutku, za co serdecznie dziękuję. Bardzo mi się podoba z Tobą praca, na następnym rok spodziewaj się pięciokrotnej wiekszej kwoto do zamówienia. Pozdrawiam serdecznie i życze wszystkiego najlepszego. Cytuj
czarodziej 0 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2013 Ari ja czasem sam siebie nie rozumiem Na kilka rzeczy obnizylem ceny, pojawiło sie jeszcze kilka kostek. Ps w ciagu roku paczki ida 1 dzien teraz poczta zamula... paczki nadane wczoraj w 30proc leza do dzis na sortowni... Cytuj
Rangiz 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Do kiedy zamówienia spoza Twoich okolic na inne regiony, pocztą? Było gdzieś info ale mi przepadło do kiedy mam czas na zamówienie. Cytuj
czarodziej 0 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2013 Do kiedy zamówienia spoza Twoich okolic na inne regiony, pocztą? Było gdzieś info ale mi przepadło do kiedy mam czas na zamówienie. Do 25/26. Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Nieporozumienie między mną, a sklepem zostało sowicie zrekompensowane, sklep w ten sposób pokazał, że zależy mu na kliencie. Myślę, że całe to zamieszanie wynikało z dużej ilości zamówień oraz tego, że właściciel pracuje także w innej firmie. Trzeba również podkreślic, że jest to bodajże dopiero pierwszy rok na rynku i pierwsze zetknięcie z całym tym zamieszaniem przed okresem sylwestrowym, gdzie zamówień jest naprawdę ogromna ilosc i właściciel sklepu nie spodziewał się takiej ilości klientów przez co po prostu nie wyrobił się, ale myślę, że na przyszły rok wyciągnie z tego wnioski i sklep będzie się coraz bardziej udoskonalał. Ja natomiast sklep z czystym sumieniem będę POLECAŁ ! Błąd został zrekompensowany, wszystko wyjaśnione, więc pomimo tego nieporozumienia na pewno nie mogę nic o tym sklepie złego powiedziec ! Cytuj
luxis 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Mam nadzieje se zrealizujesz moje zamowienie zwazywszy na to iz poeniadze zostaly juz przelane Cytuj
Krasnal 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Zamawiając przez maila można jeszcze dostać petardy txp859? bo mialem dziś/jutro zamawiać. Edytowane 15 Grudnia 2013 przez Krasnal Cytuj
Krasnal 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zamawiając przez maila można jeszcze dostać petardy txp859? bo mialem dziś/jutro zamawiać. Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Przy przenoszeniu sklepu na nowy serwer nie powinno być żadnej przerwy Cytuj
Krasnal 0 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Wie ktoś może co się dzieje? Dlaczego czaro nie odpisuje? ani na maila ani nic. Telefon milczy.. Cytuj
czarodziej2 0 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Piszcie tylko na maila. Zazwyczaj w porze wieczornej leca odpowiedzi. Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Kupiłem Bomb Bony w tym sklepie, bardzo dobrze walą, cena też dobra. Polecam http://www.youtube.com/watch?v=8txn3YPU1P8 JacuQM Cytuj
luxis 0 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Paczuszka przed godzinka dotarla, wszystko jak najbardziej w porzadku. Znakomicie zabezpieczona, dobre 10min meczylem sie nad otwarciem. Polecam ten sklep i pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi