Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wow ten dragon boom ma 4,6g prochu, trzeba je przetestować. Ciekawe czy głosniejsze od dum bum.

Opublikowano

Wow ten dragon boom ma 4,6g prochu, trzeba je przetestować. Ciekawe czy głosniejsze od dum bum.

Porównywalne.

Cena będzie jednak atrakcyjniejsza.

aha i jedna sprawa - w razie pytan prosze kierowac sie na dane kontaktowe ze strony.

nie piszcie do mnie pw.

Opublikowano

Pewnie troszke cichsze od dum bum ale pewnie nie odczuwalne

Opublikowano

Porównywalne.

Cena będzie jednak atrakcyjniejsza.

Wiem, na stronce pisze że 13zł. Fajnie że RC5 się pojawiło, w tym sklepie lepiej nie robić planów na przód. :)

Opublikowano

Kiedy wstawicie zdjecie jak ta petarda wyglada

Opublikowano

Na 100 proc w poniedziałek, choć może uda sie prędzej.

Wczoraj odebraliśmy, stestowaliśmy i nie zdążyliśmy nawet fotek porobić.

Opublikowano

Na 100 proc w poniedziałek, choć może uda sie prędzej.

Wczoraj odebraliśmy, stestowaliśmy i nie zdążyliśmy nawet fotek porobić.

jeździsz jeszcze do CZ-DZ?

Opublikowano

wg mnie lepsze.

Aczkolwiek wg opisu importera to to samo :)

Opublikowano

wg mnie lepsze.

Aczkolwiek wg opisu importera to to samo :)/>

Jutro bede zamawial u was paczke jak radzisz czekac jeszcze na jakies promo

Opublikowano

Jutro bede zamawial u was paczke jak radzisz czekac jeszcze na jakies promo

To nie sklep typu bf, więc raczej nie będą robić jakiś wielkich promo. Teraz jak wydasz 250zł to masz wysyłkę za free.

Opublikowano

zrobione:) fajne nagrody...

Opublikowano

Ogłoszenie wyników na facebooku? Koszty przesyłki pokrywane prze sklep?

Opublikowano

To nie sklep typu bf, więc raczej nie będą robić jakiś wielkich promo. Teraz jak wydasz 250zł to masz wysyłkę za free.

co nas interesuje bf ?

troche inny sortyment to i inne ceny.

kto bierze 1-2 razy w mies paczke zawsze sie dogada

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

piro-polska-1413900316.jpg

UWAGA !!

Do poniedziałku trwa wyprzedaż Flar Czerwonych ( 10 sztuk - 50 zł ) oraz Stroboskopów 60 sec ( 10 opakowań - 45 zł ). Produkty są dostępne na www.PiroPolska.pl w odpowiednich działach.

Zapraszamy :)/>

PS. Uzupełniliśmy też trochę asortymentu :)/>

Opublikowano

Mam pytanie do cycu i czarodzieja. A mianowicie czy można liczyć na jakieś gratisy i jak tak to od jakiej kwoty. Bo we wtorek zamawiam za 400+

Opublikowano

Mam pytanie do cycu i czarodzieja. A mianowicie czy można liczyć na jakieś gratisy i jak tak to od jakiej kwoty. Bo we wtorek zamawiam za 400+

Jak najbardziej :) Tylko przejżyj ofertę, zastanów się co byś chciał np przetestować jako gratis i zadzwoń do mnie na 725516106 to się dogadamy :)

Opublikowano

A ja mam inne pytanie, czy w najbliższym czasie na stronie pojawią się takie petardy jak TXP859,Black Death,Bomb ?

Opublikowano

Jak najbardziej :)/> Tylko przejżyj ofertę, zastanów się co byś chciał np przetestować jako gratis i zadzwoń do mnie na 725516106 to się dogadamy :)/>

Nie zależy mi na niczym specjalnym. Byłbym zadowolony z byle jakiego gratisu :)

Opublikowano

Zadzwoń, zamów i będziesz zadowolony :)

Opublikowano

Nie wiem czy masz na co liczyć w tamtym tygodniu zamowilem za ponad 150 zł a dostałem jedynie kilka wlepek a przesyłka doszła po 4 dniach ;/ pogorszyła się moja opinia na temat tego sklepu ;/