TPS 0 Opublikowano 19 Lutego 2013 Szukam najmocniejszej petardy cena nie gra granic , mam już fp3 więc potrzebuję czegoś mega. Cytuj
0 Arturo :) 14 Opublikowano 19 Lutego 2013 Niczego " mega " mocniejszego co mogłoby się mieścic w kryteriach NWP nie znajdziesz. Temat do zamknięcia. Cytuj
0 Daniello18 1 Opublikowano 19 Lutego 2013 Tak jak kolega wyżej napisał, Black Death to obecnie najmocniejsze co możesz kupić w Polsce, kupisz je w sklepie http://www.sklep-militarny.com.pl możesz też spróbować txp859 i p2000 mega piratki II od maxsema ale nie są dużo mocniejsze od fp3 Cytuj
0 Rangiz 0 Opublikowano 20 Lutego 2013 Fp3 i ich klony są bardzo podobne, wszystko zależy od partii, czy p2000 czy txp. Tego blacka pewnie nigdzie nie ma w sensownej cenie? Cytuj
0 TPS 0 Autor Opublikowano 20 Lutego 2013 78 zł za 7 może kiedyś je kupie , ale potrzebuję takiego pier... żeby przebić każą petardę na mieście. Cytuj
0 Rangiz 0 Opublikowano 20 Lutego 2013 Za sztukę deatha płacisz tyle co za 20 sztuk dużej fp3'ki, albo 30szt małej. Kompletny bezsens, dlatego pytałem o normalne ceny tego. Cytuj
0 TPS 0 Autor Opublikowano 20 Lutego 2013 1:14 On przebija dwukrotnie fp3 , a mi zależy na czymś takim mocnym by w mieśćie tgo huku nikt nie przebił , a co myslicie na temat achtungów k0208? coś takiego. Cytuj
0 fifa127 1 Opublikowano 23 Lutego 2013 Raczej tylko Black Death, ewentualnie cobra 2 , lecz nie jest ona dostępna w Polsce chyba. Moim zdaniem szkoda płacić kilkadziesiąt złotych za parę petard.. Cytuj
Pytanie
TPS 0
Szukam najmocniejszej petardy cena nie gra granic , mam już fp3 więc potrzebuję czegoś mega.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi