Kamilegionista 0 Opublikowano 4 Lipca 2007 No więc tak, miałem zrobić filmik z Wianek 2007 na działceale wcześniej dowiedziałem sie że bedą one w niedziele a nie jak zawsze w sobote, bo w niedziele wracałem....no..i sie wkurzyłem, wiec postanowiłem zrobić swój mini pokaz Wszystko było kupione w hurtowni SuperPower a właściwie to tylko dwie rzeczy bo wyrzutnia i fontanna a trzy rakiety dał mi bardzo uprzejmy Pan z hurtownii (którego pozdrawiam xD) bo powiedział że jestem stałym klijentem wiec jak już mówiłem dał mi 'gratis' :) myślałem że bedą jakieś słabe ale wydaje mi sie że nie jest to kiepścizna...Aha i jeszcze czwarta rakieta jest z Jorge bo kolega mojego taty miał jeszcze z sylwestra to mi dał xD Jedno mnie dziwi, na moim filmiku bedziecie mieli zdjęcie tej wyrzutni (bardzo polecam tylko 20 zł!) A jak zobaczycie jej filmik na stronie SP to poprostu....beznadzieja....niewiem czemu....dobra nieważne - ściągajcie i oceniajcie! :mrgreen: http://www.uploader.pl/?d=D28310881a i jeszcze jak by co to ta rakieta z Jogre to Speed IV, a z SP niestety niepamiętam...Filmik jest jeden cały, nie jak wcześniej każde oddzielnie jak by co Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 4 Lipca 2007 no pokazik super najbardziej spodobała mi się druga rakieta piękna kula jak na darmowe :mrgreen: a wyrzutnia wymiata. :mrgreen: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 4 Lipca 2007 Super jest mieć hurtownie blisko siebie :mrgreen: Bardzo fajniusie efekty. Niestety, ale moje doście do produktów SP to tylko lidl i leclerc, więc w pokazaną na filmie wyrzutnie pewnie się nie zaopatrze.Całość wyszła bardzo fajnie.pozdrawiam Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 4 Lipca 2007 no co ty. Velibrum a nie wiesz, że produkty tej firmy to przez neta tez można kupić. Na stronie głównej jest sklepik lub zamawiać przez meila. Cytuj
witus 0 Opublikowano 4 Lipca 2007 Aż zdziwiony jestem, jaki ostatnio jest ruch na forum i ile pojawia się nowych filmików Wracając do pokazu - był świetny. Jestem pod wrażeniem efektu rakiet, które otrzymałeś całkowicie za darmo oraz pięknego efektu Speed IV Zdziwiła mnie wyrzutnia Demons Whisper - na filmiku SuperPower to cienizna, a tutaj pokazała klasę : Fontanna też fajna, ale podkład muzyczny dobrałeś perfekcyjnie :smile: Cytuj
Kamilegionista 0 Autor Opublikowano 4 Lipca 2007 bardzo dziękuje za uznanie :mrgreen: a tymi rakietami z SP za free jestem tak samo pozytywnie zaskoczony to samo ta wyrzutnia....dziwne czemu pokazali tam zupełnie inny filmik :ompiwowski - ale wiesz może niekażdy jest że tak powiem przyzwyczajony kupować przez neta, czasem są z tym problemy....ja naprzykład bym pewnie nic nie kupował przez neta z SP...ale przez allegro to tak :mrgreen: Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 4 Lipca 2007 Super ten "mini"pokaz(znowu taki mini to on nie był) , może i ja zrobie podobny na wakacje(pod koniec).Teraz mam motywacje :mrgreen: Cytuj
Kamilegionista 0 Autor Opublikowano 5 Lipca 2007 mini....hm..dla mnie to ten pokaz był mini bo na przykład porównac to do pokazu EURO2012 no to mini a ja też coś na sierpien spróbuje kupić bo bede na działce :mrgreen: Cytuj
mantis 433 Opublikowano 5 Lipca 2007 Bardzo, bardzo dużo craclingu. Uwielbiam ten dźwięk, ale nie ma to, jak usłyszeć go na żywo. Najbardziej wymiatał Demon Whispers, a szczególnie finał. Speed IV też ciekawe kolorki.Mam jeszcze pytanie, jakim programem robiłeś to video? Można nim robić na .avi i na .wmv? Cytuj
Kamilegionista 0 Autor Opublikowano 5 Lipca 2007 Mantis - oczywiście tradycyjnym Windows Movie Maker Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi