Witam Po pierwsze to forum jest git. Pisze bo mam case'a. Kumpela robi wesele, i potrzebuje jakiś fajerwerkuff na wesele i mnie powierzyła ten problem. Kwota do wydania jest rzędu ok. 400zł Chciałbym się skupić tylko na wyrzutniach a widze że tu jest wiele osób co sie orientuje co? gdzie? jak? tanio etc. Na fajerwerkach znam sie tyle - o ile, zawsze sam lubiłem kupować i puszczać na Sylwku - generalnie od dziecka Prosiłbym o jakieś rady w związku z tym. Przede wszystkim jakie te wyrzutnie. Wolałbym pare więcej i troche tańszych, niż np. 2 za 200-300 zł No i oczywiście różne aby ten mini-pokaz był ciekawy a nie wszystkie takie same Przymierzam sie do kupna w sklepie Vmax2. Chciałbym aby były takie(no ewentualnie rakieta też może być) z srebrnym deszczem opadającym, jakaś taka jakby fontanna wytryskająca do góry co chwile białą smuge, no i takie żeby były nie tyle rozpadające sie co najlepiej takie tworzące dużą kule wysoko(czasem chyba rakiety będą niezbędne- no chyba że sie nie znam). Chodzi mi generalnie o jakieś zestawy jakie polecacie, co proponujecie kupić do 400zł - proszę od razu o wyjaśnienie co jest co i jak to sie rozbłyskuje Będe naprawde bardzo wdzięczny. Czekam na pomoc z waszej strony.
Pytanie
jacko 0
Witam
Po pierwsze to forum jest git. Pisze bo mam case'a.
Kumpela robi wesele, i potrzebuje jakiś fajerwerkuff na wesele i mnie powierzyła ten problem.
Kwota do wydania jest rzędu ok. 400zł Chciałbym się skupić tylko na wyrzutniach a widze że tu jest wiele osób co sie orientuje co? gdzie? jak? tanio etc.
Na fajerwerkach znam sie tyle - o ile, zawsze sam lubiłem kupować i puszczać na Sylwku - generalnie od dziecka
Prosiłbym o jakieś rady w związku z tym. Przede wszystkim jakie te wyrzutnie. Wolałbym pare więcej i troche tańszych, niż np. 2 za 200-300 zł No i oczywiście różne aby ten mini-pokaz był ciekawy a nie wszystkie takie same Przymierzam sie do kupna w sklepie Vmax2.
Chciałbym aby były takie(no ewentualnie rakieta też może być) z srebrnym deszczem opadającym, jakaś taka jakby fontanna wytryskająca do góry co chwile białą smuge, no i takie żeby były nie tyle rozpadające sie co najlepiej takie tworzące dużą kule wysoko(czasem chyba rakiety będą niezbędne- no chyba że sie nie znam).
Chodzi mi generalnie o jakieś zestawy jakie polecacie, co proponujecie kupić do 400zł - proszę od razu o wyjaśnienie co jest co i jak to sie rozbłyskuje Będe naprawde bardzo wdzięczny.
Czekam na pomoc z waszej strony.
Top użytkownicy dla tego pytania
17
15
13
5
Popularne dni
3 Wrz
12
2 Wrz
11
5 Lip