Gość Krzysiek Opublikowano 3 Marca 2013 Wyrzutnie wydają się bardzo podobne ceną i efektem, ale widziałem je obie tylko na filmach. Która lepiej sie zaprezentuje (moje główne kryteria, to wielkość rozprysku i efekt)? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj
0 Arturo :) 14 Opublikowano 3 Marca 2013 Scorpiona miałem okazje widziec na żywo i całkiem spoko kostka, a Gold Kamuro bałbym się brac ze względu na to, że jest to ryzyko, bo może byc tak jak w przypadku P7607 gdzie jej efekt diametralnie się zmienił... na gorsze Dlatego ja osobiście bym nie ryzykował i brał Scorpiona Cytuj
0 fpshooter 12 Opublikowano 3 Marca 2013 Zdecydowanie gold kamuro. Scorpion wysiada przy P7600 - przemawia za nią efekt, dynamika i cena. Chyba jako jeden z nielicznych mam porównanie obydwu kostek. fps Cytuj
Pytanie
Gość Krzysiek
Wyrzutnie wydają się bardzo podobne ceną i efektem, ale widziałem je obie tylko na filmach. Która lepiej sie zaprezentuje (moje główne kryteria, to wielkość rozprysku i efekt)? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi