Skocz do zawartości
  • 0

Wyrzutnie z efektem podobnym do Painting Sky

Pytanie

Opublikowano

Jak wyżej, potrzebuję takiej wyrzutni po tym jak w Sylwestra zobaczyłem taką w akcji kilkaset metrów ode mnie - efekt mnie oczarował. Chciałbym rozejrzeć się wśród kostek o takim efekcie. Jeżeli oprócz Painting Sky znacie takie, to piszcie jakie :xmas_smile: .

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

JW59

• 0
Opublikowano

JW59

JW59 to shit, strasznie zawodna ta kostka raz strzela 15 innym razem 30s. Nadaje się w pojedynkę, pod pokaz odpada. TXB398 też ma efekt podobny do TXB475, kostki różnią się w zasadzie tylko ogonami, Scirocco ma je srebrne a TXB475 mieniące się na czerwono.

fps

• 0
Opublikowano

Fps, wymień monitor, bo w tego sylwestra TXB398 strzelało dokładnie tak samo jak TXB475, ogony były czerwone i tu i tu, dokładnie ten sam produkt, różni je jedynie poligrafia i cena (na korzyść Scirocco).

• 0
Opublikowano

Fps, wymień monitor, bo w tego sylwestra TXB398 strzelało dokładnie tak samo jak TXB475, ogony były czerwone i tu i tu, dokładnie ten sam produkt, różni je jedynie poligrafia i cena (na korzyść Scirocco).

Ja tam nie wiem jak jest teraz, ostatnio strzelałem z kostki z partii z 2008r...

fps

• 0
Opublikowano

Jak wyżej, potrzebuję takiej wyrzutni po tym jak w Sylwestra zobaczyłem taką w akcji kilkaset metrów ode mnie - efekt mnie oczarował. Chciałbym rozejrzeć się wśród kostek o takim efekcie. Jeżeli oprócz Painting Sky znacie takie, to piszcie jakie :xmas_smile:/>/>/>/> .

A może taki produkt?

http://www.youtube.com/watch?v=-WBK9qBF73c

W przypadku zainteresowania proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny

info@superpower.pl

22 723 84 00 w21

Pozdrawiamy :)/>

• 0
Opublikowano

8006 kosztowała kiedyś (rok temu) prawie 3 razy więcej niż TXB475 więc propozycja raczej z góry skazana na porażkę

• 0
Opublikowano

Na marcusie 8006 kosztuje 245, może sp zaproponuje lepszą cenę.

• 0
Opublikowano

Na marcusie 8006 kosztuje 245, może sp zaproponuje lepszą cenę.

Hej!

Przepraszam że dopiero teraz odpisuję... Jeżeli szukasz czegoś tańszego to proponuję Ci baterię np. P2110 Efekt zbliżony do tego o który pytałeś a dużo tańsza. Można połączyć ze sobą dwie lub baterię i też będzie ciekawy efekt.

http://www.youtube.com/watch?v=7dD5PxS7AZM