mpiwowski 182 Opublikowano 30 Marca 2013 Tegoroczna edycja odbędzie się 5 i 6 lipca. Uczestnicy konkursu pirotechnicznego: - Triplex - Grom-Zbig - Nakaja Art - Click Na scenie wystąpią: Raz Dwa Trzy i Sidney Polak Temat będzie edytowany. Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Obecny, pierwszy raz i od razu z drugiej strony kulis fps Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Dziadostwo, nieobecny. Czas na oceny może przyjedzie po festiwalu... Zobaczymy co pokażecie w Nysie fps Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Nie mówię tylko o składzie ( chociaż fajnie by było zobaczyć kogoś nowego ), nie wykluczam tego, że ktoś zaprezentuje dobry pokaz... Chodzi mi głównie o to, że za dwa czy trzy lata w takim tempie będą dwie firmy, które dostaną po 10 k na pokaz i wsio Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Nie mówię tylko o składzie ( chociaż fajnie by było zobaczyć kogoś nowego ), nie wykluczam tego, że ktoś zaprezentuje dobry pokaz... Chodzi mi głównie o to, że za dwa czy trzy lata w takim tempie będą dwie firmy, które dostaną po 10 k na pokaz i wsio ;)/>/>/> A z tym to akurat się zgadzam w 100%. Jak dla mnie budżet na pokazy są co najmniej 2x za mały i nie pozwala na rozwinięcie skrzydeł. Wiadomo można zrobić ciekawe widowisko, ale o drogim materiale europejskim można zapomnieć. W sumie w najlepszej sytuacji jest Triplex, bo nie płaci pośrednikom i tym samym kosztem może dać więcej materiału, a arsenał tego importera jest bardzo ciekawy, zwłaszcza bomby japońskie o bardzo rzadko oglądanych w Polsce efektach. Co do składu to akurat w Polsce nie ma za wielkiego wyboru. Jest może z 10 firm o potencjale pozwalającym na strzelenie dobrego pokazu na festiwalu. Z resztą skład niewiele się zmieniał na przestrzeni lat, te same firmy w odstępach 2-3 letnich. Jak wszystko wypali zgodnie z planem, mimo wszystko, może być na prawdę ciekawie. Chyba, że znowu pogoda pokrzyżuje wszystkim szyki. fps Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Co do składu to akurat w Polsce nie ma za wielkiego wyboru. Jest może z 10 firm o potencjale pozwalającym na strzelenie dobrego pokazu na festiwalu To to można powiedzieć by było dopiero po tym jak by każda firma w PL miała szanse pokazania się na festiwalu. Myślę że niejednokrotnie przeżywalibyśmy zaskoczenie co te małe firemki potrafią. Wiadomo w przypadku tych 10 firm co mają pozycję na rynku i ich ambicja nie zawsze jest stuprocentowa Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 To to można powiedzieć by było dopiero po tym jak by każda firma w PL miała szanse pokazania się na festiwalu. Myślę że niejednokrotnie przeżywalibyśmy zaskoczenie co te małe firemki potrafią. Wiadomo w przypadku tych 10 firm co mają pozycję na rynku i ich ambicja nie zawsze jest stuprocentowa W sumie racja. Tylko nie każdy pcha się na festiwale... fps Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Fps, jak nie, jak tak Do Ustki z pewnością było dużo zgłoszeń, nawet zaprzyjaźniona ukraińska firma składała aplikację. Cytuj
TomekNysa 3 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ja 13 lipca w Nysie będę na pewno, a do tego może wpadne też na jeden dzień do Ustki ponieważ od 22 czerwca do 6 lipca jestem na wczasach nad morzem Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 6 Lipca 2013 Miejsca : 1. Triplex 2. Grom & Zbig 3. Nakaja Art 4. Click Filmy ze wszystkich pokazów wkrótce Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 10 Lipca 2013 Capensis spoko film, przynajmniej dobrze widać ocb. Czekam na pozostałe. fps Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 10 Lipca 2013 CLICK http://www.youtube.com/watch?v=Sjo6BGgZiQA&feature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=OqU5e_03wgQ&feature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=toPNZtm4CrI http://www.youtube.com/watch?v=Q8zT3RZ7eik JacuQM Cytuj
capensis 12 Opublikowano 10 Lipca 2013 Thnx Fps. Pozostałe dodam, ale niestety w późniejszym terminie, gdyż jestem poza domem i mam tylko blueconnect ://> Poza tym z Grom Zbiga mi się ostatnie 30sek nie nagrało...... Btw. szkoda że sie w Ustce nie spotkaliśmy... Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 11 Lipca 2013 Thnx Fps. Pozostałe dodam, ale niestety w późniejszym terminie, gdyż jestem poza domem i mam tylko blueconnect ://>/> Poza tym z Grom Zbiga mi się ostatnie 30sek nie nagrało...... Btw. szkoda że sie w Ustce nie spotkaliśmy... Trzeba było wbijać na strefę, pewnie byś się załapał na fuchę jak kameleon My też mamy dobre filmy, które zostaną wrzucone w przyszłym tygodniu. fps Cytuj
capensis 12 Opublikowano 11 Lipca 2013 Trzeba było wbijać na strefę, pewnie byś się załapał na fuchę jak kameleon ;)/>/> My też mamy dobre filmy, które zostaną wrzucone w przyszłym tygodniu. fps Myslałeś, że będąc tam , przegapiłbym wizytę w strefie Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 12 Lipca 2013 On nie mówi o wizycie w strefie (cyknę fotki i powiem papa ) tylko od rana zapier**** na strefie przy opinaniu wszystkiego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi