cavasss 0 Opublikowano 9 Lipca 2007 W sobotę nakręciłem aparatem Pokaz fajerwerków na otwarcie OBI w Radomiu jakość nie za dobra były to dwa pliki, ale jakoś je połączyłem nie jestem fachowcem, ale da się obejrzeć, kręcąc film nie stosowałem zoomu, aby oglądając go mieć odniesienie, jaki kaliber jest używany, niestety pokaz był o 21.30, a więc nie było jeszcze zbyt ciemno oto link:http://www.uploader.pl/?d=2DCD7CFA1Miłego oglądania i pozdrawiam Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 9 Lipca 2007 Bardzo ładny pokaz, spodobał mi się. Fajny był efekt okręgu w szelkach. Rzadko spotykany. No i zakończenie bardzo efektowne. :mrgreen: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 9 Lipca 2007 Fakt, trochę jasno było, ale pokaz bardzo fajny. Różne efekty, dobra częstotliwość strzelania. Bardzo ładny finał. Cytuj
jacko 0 Opublikowano 9 Lipca 2007 niom... fajny pokaz, może jakiś pokaz u mnie w wakacje zrobią z jakiejkolwiek okazji no ale fakt... nie ma to jak fajerwerki nocą... bo to zupełnie inny efekt Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 9 Lipca 2007 Bardzo ładny pokaz z początku myślałem że kiepścizna...ale spoko...ładne 'wrony' i bardzo efektowne kule pod koniec :mrgreen: Cytuj
Gość Osa Opublikowano 29 Października 2007 Bardzo ładny pokaz tylko trochę za jasno :mrgreen: P.S Co im w szajbe strzeliło że robią pokaz o 21 zamiast o przynajmniej 23 :roll: Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 29 Października 2007 No pokaz bardzo ladny podobał mi się.PJ - Chłopie, jedno zdanie a aż sześć błędów! Cytuj
IrkaceK 0 Opublikowano 19 Listopada 2007 Co im w szajbe strzeliło że robią pokaz o 21 zamiast o przynajmniej 23 :roll: WitamStrzelane tak wczesnie na specjalne zyczenie dyrekcji OBI - my nic na to nie poradzimy :roll:. Swoja droga wiekszosc pokazow zazwyczaj startuje tak zeby skonczyly sie przed 22:00. Po tej porze jest cisza nocna i albo trzeba dostac zgode od wladz miasta (a zazwyczaj sie nie zgadzaja:) ) lub jezeli ktos zyczliwy zadzwoni na policje to placic kare.PozdrawiamIrek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi