wapster 0 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Odbyła się prezentacja nowej marki produktów na Polskim rynku "EUROPYRO" której importerem jest firma Śmieszek z Krakowa. Była to prezentacja materiałów amatorskich. Niestety osobiście filmików nie nakręciłem, ale za to był firawerkoman i może on coś ciekawego pokaże. Według mnie jakość materiału pirotechnicznego zawartego w wyrzutniach jak i rakietach była bardzo dobra. Jasne żywe kolory i duże efekty zostały uzyskane ze stosunkowo małych kalibrów posiadających certyfikaty CE! Fan shape zrobiły na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Obecnie czekamy aby zobaczyć kolekcje BLUE oraz GOLD(profesjonalna, NWP). - niebyły one prezentowane na obecnej prezentacji. Katalog produktów: http://www.smieszek.com.pl/europyroPolska.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Mam nadzieje, że to nie była tylko dobra partia na prezentacje. Bo mam w planach kupienie sporej dawki Euro Pyro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi