pj.patryk 3 Opublikowano 11 Grudnia 2005 hey aby ułatwić kupowanie fajerwerek nam wszystkim będziemy tu pisac jakie fajerwerki polecacie i ile one kosztują ( piszmy tylko o tych fajerwerkach które odpalaliście ) chodzi o to by wiedziec co jest dobre i co sie opłaca i za ile --------------Ja polecam na 100% bo sprawdzone mozdzierze koszt to około 35zł a za tą cene mają lepszy efekt niz niektore rakietki:) Cytuj
Dominik 0 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Voo Doo 14 zł, były świetne ;] Właśnie zamierzam je sobie kupić w tym roku A tak ogólnie to polecam motylki "Tornado" niecałe 5zł za 2 sztuki, fajny efekt chociaż nie wybuchają tak jak kamikadze... Cytuj
Dobra_Rada_Man 0 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Kamikaze rulez (Motylki) !!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Może byście wkleili fote lepiej wiedziec http://img465.imageshack.us/my.php?image=pc0300115zj.jpg polecam ta rzecz to rzymskie ogień efekt=Rózno kolorowe kule leca w góre i wybuchaja w powietrzu z 2 metry iskier kosztuje to uwaga 3zł : : : Dawałem już film ale jeszcze raz dam http://s60.yousendit.com/d.aspx?id=07P7QGY...9F1AGH0ERNJ8NK2 Cytuj
Dobra_Rada_Man 0 Opublikowano 11 Grudnia 2005 To do kamikazehttp://www.jorge.pl/new/showprod.php?cat=2...=6&prod=302http://www.jorge.pl/new/showprod.php?cat=2...=6&prod=301 Cytuj
witus 0 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Voo Doo 14 zł, były świetne ;] Właśnie zamierzam je sobie kupić w tym roku A tak ogólnie to polecam motylki "Tornado" niecałe 5zł za 2 sztuki, fajny efekt chociaż nie wybuchają tak jak kamikadze... Też w tym roku kupuje ;] Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Rakiety z Jorge Jumbo Jet.24,99 zł w biedronce pięknie wybuchają.Tanie i dobre cena za 6 rakiet.Efekt zamieszcze prawdopodobnie 1 stycznia :mrgreen: :mrgreen: : : :arrow: Cytuj
papka93 0 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Miałem w tamtym roku, różno korowe palmy musiało to pięknie wyglądać mnie sie podobała wyrzutnia z wulkanem i była fajna wię kupie w tym roku też Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 14 Października 2006 Polecam to co miałem i to co było najlepsze czyli: wyrzutnia Wyrzutnia BalletCyrkoblitzWyrzutnia Black night Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 14 Października 2006 A ja polecam fontanne z 7 strzałami "Phoenix" Tropica, którą odpaliłem niedawno w moje urodzinki.Efekt (wg mnie) bardzo fajny: na początku fontanna z różnokolorowymi iskrami a zaraz potem 7 lecących wysoko srebrnych "bączków" ze strasznie głośnym gwizdem i cracklingiem.Cena: 7 zł. Cytuj
ADRIAN 1 Opublikowano 15 Października 2006 bardzo polecam silwera 2metrowe srebne iskry a zdołu zielone iskry poakwane po 2 chba po 2,50 Cytuj
corni1991 0 Opublikowano 17 Października 2006 Osobiście polecam rakiety BIG DAY, kolega miał je zeszłego sylwka i naprawde zaje..... sa bardzo duże jak startuja to tyle iskier daja że ludzie się tylko na nie patrzą a w powietrzu ładne bum i piękny efekt tylko szkoda że kosztują 50zł za 4 rakietyki ;/ Cytuj
psm06 0 Opublikowano 19 Października 2006 ja polecam rzymskie ognie bazooka wifmy jorge, cena to chyba coś ok 30zł, efekt super Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 11 Listopada 2006 Ja zawsze kupuje dwa zestawy za 7.99 i jeden za 24.99 z biedronki. W zestawach jest dużo dobrego stuffu. Dokupuje jeszcze kilka wyrzutni za 7.99 też z biedronki bo dają bardzo ładny efekt w tamtum roku była taka fajna wyrzutnia chyba 8 strzałów ale był niebieski wybuch z cracklingiem czy jakto się tam pisze. Polecam jeszcze wulkany figi albo silver i wyrzutnie sphinx za 25 zł były piękne różnokolorowe chryzamtemy.tak się pisze // Nostra Cytuj
chris 0 Opublikowano 11 Listopada 2006 ja polecam stare dobre achtungi HESTII. Niesamowity HUK :twisted: Cytuj
lukaszon 0 Opublikowano 12 Listopada 2006 Może to zabrzmi jak reklama- tanie i dobre z biedronynie pamiętam ich nazw, ale wiem ze w żóltych opakowaniach mialem zestawy po 7,99szt. i wyrzutnie po 24,99 Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 12 Listopada 2006 może się naraże... ale ahtungi to gó*no :mrgreen: koszmarna cena za pare g mieszzanki w środku... do tego jest jej 1/4 lub 1/3samemu można zrobić lepsze... :grin: (to teoria, drogi Wapsterze xD) Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 17 Listopada 2006 Ja polecam desybele, wyrzutnie z wulkanem Blac Hight z Hesti i zestaw Hong Kong z biedronki (jak na tak małe rakietki to piękny rozprysk) i Achillesa równierz z Biedronki !! Cytuj
lukaszon 0 Opublikowano 17 Listopada 2006 dodam jeszcze Achtungi firmy Triplex- walą jak wściekłe Cytuj
Nightmare 0 Opublikowano 19 Listopada 2006 ja jestem skłonny Polecić rakiety meteor w zeszłym roku miałem okazje porównać ję z Voodoo i naprawde meteor pobił i wybuchem i wysokościa lotu na glowe rakiety Voodoo ceny meteor 6 szt wachają się w okolicach 20-30 PLN w zależności gdzie kupujecie ale naprawde warto :mrgreen: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 19 Listopada 2006 ja polecam rakiety apollo 4 sztuki gdzieś 30zł. Piękne efekty sam miałem. Poelcam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi