saper 0 Opublikowano 11 Lipca 2007 Witam dawno już tu nic nie pisałem od 5 miesięcy ale mam pytanie ponieważ układam sobie już plan na sylwestra rozpisuje na kartce co kupić i licze ile będzie kosztować i zastanawiam się czy ktoś z was miał wyrzutnie Discovery z Tropica.Czy warto ją kupować i jaka jest jej cena hurtowa?Coś nie mogę albo coś źle robie i nie mogę ściągnąć cennika hurtowego Tropica więc pytam na forum o cene. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 11 Lipca 2007 ja ją miałem. Cena to około 100zł. trochę drogo :???: są dwie wersje tej wyrzutni ze srebrnym opakowaniem i czerwonym opakowaniem. jak już chcesz ją kupić to polecam tą z czerwonym ja ją miałem super efekty piękne palmy na koniec crackling. Cytuj
saper 0 Autor Opublikowano 11 Lipca 2007 ja ją miałem. Cena to około 100zł. trochę drogo :???: są dwie wersje tej wyrzutni ze srebrnym opakowaniem i czerwonym opakowaniem. jak już chcesz ją kupić to polecam tą z czerwonym ja ją miałem super efekty piękne palmy na koniec crackling. Chodzi mi właśnie o tą z czerwonym a ja ją widziałem w takiej hurtowni za 80zł a ceny w tej hurtowni są trochę wyższe od hurtowych i byłem też w drugiej hurtowni gdzie ceny są już hurtowe więc tam powinno być taniej ale zapomniałem sprawdzić w tej drugiej hurtowni ile kosztuje.Będę tam pod koniec wakacji kupić jakąś wyrzutnie na urodziny więc będę musiał sprawdzić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi