Arturo :) 14 Opublikowano 8 Września 2013 A jaka to będzie niespodzianka ... I kiedy ? Problemy z czytaniem ze zrozumieniem ? Do konca przyszlego tygodnia sprawa zostanie rozwiązana.
Arturo :) 14 Opublikowano 8 Września 2013 Z tego co mi wiadomo to dzisiaj jest ostatni dzien tygodnia Jesteś kolejnym przykładem na to, że przy rejestracji powinien byc jakiś mały test na inteligencje...
CinQuXs 0 Opublikowano 8 Września 2013 Adrian12 , pomyśl trochę. Co rozumiesz przez to jak powiem, że w tym tygodniu mam egzamin na prawo jazdy ? A w przyszłym tygodniu wyjeżdżam gdzieś tam. Czyli co ? Jeszcze dzisiaj idę na egzamin w niedzielę niecałe 2 godziny do końca dnia! ?
fire_king 0 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Witam, przeglądając zakładkę z konkursami wpadłem na ten konkurs. Nie wiem czy dobrze zauważyłem ale nie jest on jeszcze zakończony ?
fire_king 0 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Widzę, że rok temu. Czytając komentarze zauważyłem brak rozstrzygnięcia. Jestem nowy tutaj i być może nie wiem, że rozstrzygnięcie mogło być w innym miejscu, dlatego pytam .
Cycu 4 Opublikowano 1 Listopada 2014 Jutro o 21 rusza facebookowy konkurs. Śledźcie nowy fanpage : https://www.facebook.com/piropolskapl?fref=ts
Cooli 4 Opublikowano 9 Listopada 2014 I wyniki... I po losowaniu ! A oto wygrani : 1. Kuba Azs 2. Daniel Braksator 3. Jakub Siemiątkowski 4.Kozieł Piotruś 5. Adam Kopytko 6. Czarek Bilas 7. Legionista Wch 8. Karolina Bubała 9. Kamil Przybysz 10. Patryk Knapik Prosimy o kontakt do 24h, w innym przypadku nagrody pójdą do następnych wylosowanych ! PS. Przepraszamy za opóźnienie z wynikami
Rekomendowane odpowiedzi