FireMan 0 Opublikowano 24 Grudnia 2006 To jest ta największa (z 2) zestawu PyroManiak. :cry: :cry: :???: :???: :roll: Cytuj
lukaszon 0 Opublikowano 24 Grudnia 2006 to wywal taśme i tylko na klej, najlepie do twardych plastików lub (zależy jaki, aby twardy) do paneli podłogowych. Z reszta kombinuj coś z klejem Cytuj
mantis 433 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zaklej złamanie taśmą izolacyjną i odpal z rurki zamiast butelki. W butelce łączenie mogłoby zahaczyć o gwint butelki. Wszystko powinno być git i po sprawie. Kurde jakbym był tam u ciebie to bym ci zespawał to, a przez internet nie pogada . Cytuj
DicK 0 Opublikowano 25 Grudnia 2006 dzisiaj mojemu kumplowi złamała się rakieta , doradzcie mi co moge zrobić żeby poleciała pionowo a nie poziomo :oops: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 25 Grudnia 2006 spróbuj jakoś przykleić kijek. np. obwiązać taśmą izolacyjną. Także zależy gdzie się złamała Cytuj
zaib 0 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ja zrobiłem tak (była to spora rakieta) przykleiłem na jakiś klej z ojcem, włożyłem na 5 minut w imadło. Później obkręciłem kil;kanaście razy taśmą i rakieta poleciała pięknie.Dodam że złamała mi się rakieta z Kung-Fu i jak próbowałem zakleić to pękła w następnym miejscu (słaby kijek) to zakleiłem nierówno byle jak, bałem się że poleci krzywo albo w ogóle nie poleci, ale poleciała pięknie prosto. Cytuj
czesio 0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Raz w grudni kupiłem Rubina 18 z Komety wychodze ze sklepu a tu nagle bach i leże :???: reklamówke miałem za sobą więc jedna rakieta się złamała przychodze do chaty biore taśme i kleje na wieczór odpalam i świst rakieta zrobiła 5 kółek i poleciała w pole a kij został w butelce :razz: na 2 dzionek wychodze z chaty nie miałem już żadnych butelek więc wbiłem w pole podpalam spierd.... a tu rakieta nie chciała wystartować i na ziemi eksplodowała na podwórku pełno dymu i śmierdziało :o Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 29 Października 2013 Rakietki można kleić klejem lub też przykleić mocną taśmą. W zależności od wielkości rakiety. Inni też preferują w takich sytuacjach strzelanie rakietami na ziemi, ale jest to niebezpieczne i nieodpowiedzialne. Co do złamanych kijków, można nabyć zastępcze w sklepach typu Castorama, Obi itd. Kupowanie kijków to małych rakiet jest trochę nieopłacalne więc wydaje mi sie że lepiej kupować zastępcze do zabawek powyżej 20,30zł za sztuke JacuQM Cytuj
PyroMagik 0 Opublikowano 30 Października 2013 Jak się nie złamie blisko rakiety to można odpalić spokojnie moim zdaniem, Albo taśma izolacyjna i przykleić jakąś listeweczkę i powinno byś w porządku. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 30 Października 2013 Nie no odkopywać tematy z przed 5-ciu lat ..... Edit: Ok , Ok , ogarnę się Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 30 Października 2013 Nie no odkopywać tematy z przed 5-ciu lat ..... Nudzi mnie twoje marudzenie, raportowanie każdego wpisu i inne pierdoły dotyczące wpisów na forum. Ogarnij się i nie czepiaj Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 30 Października 2013 Według mnie wystarczy skleić zwykłą taśmą izolacyjną Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi