FireMan 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Po 2 strzałach przewrócił mi się ninja i zaczął w nas strzelać. Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Poparzony palec od lontu , bolące uszy od huku , wkurzony koleś z powodu circloblitza. Cytuj
DicK 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 moj kumpel byl tak pijany , ze zamiast kule mozdzierze wkladac do rury wyrzucal je z reki :neutral: :neutral: Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Wywaliła mi się fontanno - wyrzutnia "Phoenix" (na szczęście nikomu nic się nie stało), no i oczywiście tradycyjnie leciutko poparzone paluszki po odpalaniu fajerwerków. Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Mój kumpel był tak pijany , że jak kręcił filmy to beznadziejnie wyszły , a potem przyłożył sobie rzymskiego ognia do intymnego miejsca i strzelał , że aż mu kurtke popaliło. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Mój kumpel był tak pijany , że jak kręcił filmy to beznadziejnie wyszły , a potem przyłożył sobie rzymskiego ognia do intymnego miejsca i strzelał , że aż mu kurtke popaliło. fajnych masz kumpli. Ja nie miałem żadnych wypadków Cytuj
Matti 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ja oprocz mneijszych poparzen zadnych wypadków.Tylko 2 achtungi mi nie wypalily <zły> Cytuj
xSound 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ja sobie poparzylem kciuka, bo lont od moździerza był za króki, ale było warto dla takiego efekt, tak pozatym to nie miałem więcej wypadków (każdego sylwestra mam poparzone palce, w tym jakoś tylk jednego i wcale mnie nie boli ). Cytuj
Sakee 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Mi rakieta wybuchła nad głową bo się kijek złamał I po 4 kuli rurka od moździerza się rozwaliła Cytuj
DicK 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ja za mocno wbilem rakiete w piasek i rakieta nie wyleciala :lol: Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Postawiłem krzywo cicoblitza i wubuchł na ziemi, kamikadza położona na kamieniu nie poleciała i wybuchła na ziemi, podczas trzymania rzymskiego ognia rura pękła, nie wypał big tigera <zły> Cytuj
DicK 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 bawilismy sie motylkami , takimi małymi bez wybuhu .odpalalismy i podrzucalismy w góre i rosyjska ruletka , w kogo wleci i wleciała w mojego sąsiada Cytuj
spirit 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Wszoraj miałem taki wyadek ze rakaieta nie odleciała bo wybuchła w zmieni tak walneło ze latarnia zagasła :roll: Cytuj
Mazi 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Nic mi sie w tego sylwestra nie przewrocila tylko jak odpalalaem rakiete jupiter to jak sie lont zapala i iskry leca to mi niestey na kurtke zrzucily sie iskry i mam dziurki Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 1 Stycznia 2007 aha myślałem że to rakieta. sorka. To pewnie dostałeś lecąca petardą Cytuj
matys 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 miałem juz duzo pszczołek ale te 12 co kupiłem ta sama firma hyba hestia zadna z nicz mi nigdy nie wybuchła a tu paczka 12szt i kazda wybuchała jedna mi koło głowy wybuchła.A jakies inne wypadki to rakietka ktora powinna leciec na wysokosc wieksza niz 10m wyleciała tylko 2 m . No i oczywiscie małe poapazenia a . Cytuj
?uk 2 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 ja poczułem jak by jakis kamień we mnie walił a tak a propa mój sąsiad miał też wypadek odpalał new generation 3 i po jakimś :?: :?: tam szczale pocisk poleciał na 5 m i potem spadł na ziemie i tam wybuchł jak myslicie co to mogło byc Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 1 Stycznia 2007 może folii nie zerwał i pocisk nie mógł wyżej wylecieć. Cytuj
DicK 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 może folii nie zerwał i pocisk nie mógł wyżej wylecieć. Najprawdopodobniej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi