#STUF# 0 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Witam, już od dłuższego czasu zmagam się z problemem konstrukcji własnego systemu do odpalania na około 16 kanałów (nie musi być sterowany komputerem ) Bardzo proszę o pomoc tych którzy się na tym znają i podobny robiły Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 23 Czerwca 2013 No ja tak dodam że : Potrzebujesz , Przewody jakiejś długości , sterownik , gniazda tzw terminale , baterie lub aku 12V poczytaj: http://www.forumfajerwerki.pl/topic/9585-forumowy-projekt-opensource-systemu-pirotechnicznego/page__st__280 Cytuj
0 #STUF# 0 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2013 Sorry ale mój laptop coś się wiesza (możecie pousuwać powtórki ? Cytuj
0 Cooli 4 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Sorry ale mój laptop coś się wiesza :)/> (możecie pousuwać powtórki ? Poczytaj na forum jest jeden dział w którym masz wszystko napisane na temat własnoręcznie wyprodukowanych systemów. Cytuj
Pytanie
#STUF# 0
Witam, już od dłuższego czasu zmagam się z problemem konstrukcji własnego systemu do odpalania na około 16 kanałów (nie musi być sterowany komputerem )
Bardzo proszę o pomoc tych którzy się na tym znają i podobny robiły
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi