firawerkoman 7 Opublikowano 4 Lipca 2013 Symbol: PXB2203 Nazwa: Fireball Opis: 16 strzałowa wyrzutnia 1.2"; efekty : brocade bouquet with: red tail to brocade crown with red strobe, green tail to brocade crown with green strobe, silver tail to brocade crown with silver strobe, blue tail to brocade crown with blue star. Film: http://www.youtube.com/watch?v=fbNmFMuk_Eo&feature=player_embedded Cytuj
Piromax 0 Opublikowano 19 Lipca 2013 Wszystkie uwagi - te dobre i te złe są mile widziane, chcemy udoskonalać nasz asortyment. W imieniu firmy Piromax- DZIĘKUJĘ Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 31 Października 2013 Wszystkie uwagi - te dobre i te złe są mile widziane, chcemy udoskonalać nasz asortyment. W imieniu firmy Piromax- DZIĘKUJĘ Zastanawiam się czy lepiej kupić Fireball czy Degeneration jak byście mogli podpowiedzieć co według was lepsze ? Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 31 Października 2013 Zastanawiam się czy lepiej kupić Fireball czy Degeneration jak byście mogli podpowiedzieć co według was lepsze ? Fireball Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 31 Października 2013 Fireball :)/> Bo jak patrzyłem to Fireball ma większy efekt,a Degeneration jest bardziej kolorowa ale Fireball mi się trochę bardziej podoba, więc dobrze że też tak sądzisz Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 22 Lutego 2014 http://www.youtube.com/watch?v=qpcWWQ4AwJE&feature=youtu.be Polecam Cytuj
x0rysiu0x 3 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Wyrzutnię mogę gorąco polecić, efekty świetne, dodatkowo przy każdym strzale wysoki na kilka metrów snop iskier . Na mnie zrobiła duże wrażenie, w kolejnego sylwestra wypróbuję wersję XXL w kalibrze 2". Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Piękna wyrzutnia klasa sama w sobie robi zdecydowanie robotę mimo 16 strzałów efekt miny + wielkie brokatowe korony z potężnym hukiem oraz piękny finał zakończony brokatem robi piękne show i te iskierki dość długo utrzymujące się na niebie.. Miazga z całą pewnością polecam ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi