firawerkoman 7 Opublikowano 4 Lipca 2013 Symbol: PXB2103 Nazwa: Explosion Opis: 16 strzałowa wyrzutnia 0.8"; efekty : red tail to red wave with time rain, green tail to green wave with crackling, blue tail to blue wave with chrysanthemum, silver tail to silver big chrysanthemum. Film: http://www.youtube.com/watch?v=B2Mj2obm8j8&feature=player_embedded Cytuj
wybuchowiec1 0 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opłaca się kupić tą wyrzutnie za 19,99 zł ? Oczywiście - standardowa cena to 22,50zł Trzeba przyznać że jak na taką małą baterię to strzela naprawdę zdumiewająco. Pzdr. Cytuj
Nowatek 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 efekt inny niz na filmie odpalalem wczoraj szczerze ? 22zł to lepiej kupic z jorge'a marsa albo kasjopeje nic szczegolnego jedynie final miala fajny dobre na zabawe przed godzina 0 Cytuj
adrian21 4 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Popieram spodziewałem sie lepszego efektu cracling...... porażka. Cytuj
PiroManiaHD 0 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Miałem ją jest za***ista , jestem zadowolony : Link: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi