firawerkoman 7 Opublikowano 4 Lipca 2013 Symbol: PXB3503 Nazwa: Pro Fire Opis: 25 strzałowa wyrzutnia kątowa 1.2"; efekty: titanium golden palm with brocade tail with blue mine, time rain palm with brocade tail with blue mine. Film: http://www.youtube.com/watch?v=_0YUjgSC-OM&feature=player_embedded Cytuj
Piromax 0 Opublikowano 19 Lipca 2013 Wszystkie uwagi - te dobre i te złe są mile widziane, chcemy udoskonalać nasz asortyment. W imieniu Piromax- DZIĘKUJĘ Cytuj
vocatont 4 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Pod tym samym symbolem kryje się Armagedon. Osobiście posiadałem Armagedon"a którego można zobaczyć w zeszłorocznym stuffie. Niestety efekt miała Pro Fire powiadomiłem o tym importera oczywiście przeprosił. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 6 Stycznia 2020 (edytowane) Wysokiej jakości propozycja od piromaxa.Co prawda widziałem lepsze kątówki ale ta przypadła mi jednak do gustu. Efekty bardzo ładnie rozkładały się a niebie. To na co zwróciłem uwagę to na pięknie wyglądający dla oka mocno ciemno-złoty kolor brokatu i czas utrzymywania się efektu na niebie bo był naprawdę długi. Dodatkowo piękny niebieski bukiet dający urozmaicenie wyrzutni. Na pewno jest godna uwagi!! Edytowane 6 Stycznia 2020 przez damian7878 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi