firawerkoman 7 Opublikowano 4 Lipca 2013 Symbol: PXB3801 Nazwa: Demony Ognia Opis: 50 strzałowa wyrzutnia 1.2"; efekty: silver glittering mine up burst red palm with silver glitters, silver glittering mine up burst blue stars, sliver glittering mine up burst titanium chrysanthemums with silver coconut pistil. Film: http://www.youtube.com/watch?v=7LwoEFamz1c&feature=player_embedded Cytuj
Spec65 0 Opublikowano 5 Lipca 2013 Jestem pod wrażeniem...fajne efekty i super grafika ktoś wie ile ta bateryjka kosztuje ?? Cytuj
Daniello18 1 Opublikowano 5 Lipca 2013 Jestem pod wrażeniem...fajne efekty i super grafika ktoś wie ile ta bateryjka kosztuje ?? 165 na taniefajerwerki Cytuj
Piromax 0 Opublikowano 19 Lipca 2013 Wszystkie uwagi - te dobre i te złe są mile widziane, chcemy udoskonalać nasz asortyment. W imieniu firmy Piromax- DZIĘKUJĘ Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 19 Lipca 2013 Również piękna kostka , No widzę że Nowa Firma zrobi Show , Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Super wyrzutnia! Efekty wzbudziły wśród widzów niemały entuzjazm. Bardzo żałuję, że nie udało mi się nagrać jej w akcji, bo naprawdę było co. Kupować śmiało Cytuj
Spec65 0 Opublikowano 29 Marca 2014 Też polecam.... na 2 małych pokazach były strzelane i super, robi wrażenie. Dzięki za polecenie TF.., dobre zakupy Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Mega pozytywne zaskoczenie . Wielkie i gęste efekty, dobra dynamika, nic dodać nic ująć 10/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi