JacuQM 122 Opublikowano 7 Lipca 2013 PROGRAM 16:30– 17:00 – Pokazy wodne – skutery, motorówki 17:00 – 17:30 - niespodzianka 17:30 – Występ nyskiego zespołu „Na Fali” 19:00 – Występ zespołu „Orfeusz” 20:30 – występ zespołu „Saragossa Band” 22:00 - Otwarcie IV Festiwalu Ognia i Wody 22:15 – I prezentacja Ognia – JUP Fireworks EUROPE LTD 22:45 – II prezentacja Ognia – Firma H – U “EFEKT” 23:15 – III prezentacja Ognia – Pyro Moravia s.r.o 23:45 – Ogłoszenie wyników i wręczenie pucharów i nagród Więcej info : http://www.nysa.eu/aktualnosc-5519-iv_festiwal_ognia_i_wody_nysa_zaprasza.html Event : https://www.facebook.com/events/379113205532320/ Cytuj
hakapoi 0 Opublikowano 8 Lipca 2013 Mam wrażenie, że w zeszłym roku chyba lepsze składy były festiwali bo na forum w okół nich się dużo działo Szkoda, że z powodu pracy na żadnym nie udało mi się być, w tym roku nadrabiam i w Nysie się pojawię. Tak z ciekawości, ktoś wie jaki budżet ? Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 9 Lipca 2013 A ja się przejadę po to by zobaczyć Efekty vel będziesz? (głupie pytanie) czekam na głupią odpowiedź heheheh Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 9 Lipca 2013 1. Pyro-Moravia 2. Efekt 3. Jup Thanks for watching ;)/> fps Szkoda, że Ustki tak dobrze nie przepowiedziałeś Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 9 Lipca 2013 Co do Ustki nie będę się wypowiadał, bo mi nie wypada. Gdyby nie parę potknięć z naszej strony to kto wie jakby klasyfikacja wyglądała fps Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 9 Lipca 2013 dobra dobra fps już nie bajeruj. bo sie przejedziesz jak w ustce. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 9 Lipca 2013 Co do Ustki nie będę się wypowiadał, bo mi nie wypada. Gdyby nie parę potknięć z naszej strony to kto wie jakby klasyfikacja wyglądała ;)/> fps no o te parę za dużo z tego co wiem każdy jakieś miał. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 9 Lipca 2013 Cooli, ja z oczywistych względów melduję się na festiwalu również i w tym roku Jak chcesz wpaść na miejsce montażu, to dawaj znać na koma, to Cię pokieruję. W tym roku niestety będziemy strzelać z najmniejszej barki Ale postaramy się nie zawieźć oczekiwań publiczności, ciekawe czy się z materiałem zmieścimy... Jeżeli ktoś mieszka w południowej części kraju, to nawet nie ma co się zastanawiać, tylko obowiązkowo przyjeżdżać do Nysy, gwarantuję, że warto. Link do wydarzenia na FB: http://www.facebook.com/events/527363320632680/?fref=ts Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 10 Lipca 2013 Cooli, ja z oczywistych względów melduję się na festiwalu również i w tym roku :)/>/> Jak chcesz wpaść na miejsce montażu, to dawaj znać na koma, to Cię pokieruję. Ok będziemy w kontakcie jak coś Masz dalej ten sam numer co mi podawałeś? Cytuj
pawel1985x 0 Opublikowano 10 Lipca 2013 Witam ja tak jak w tamtum roku rowniez bede jest moze organizowane jakies spotkanie forumowiczow na miejscu? W sumie ja jade w grupie zorganizowanej 20 znajomych ale z checiA poznam uzytkownikow forum nie mowiac juz o tym gdyby byla mozliwosc zobaczeniE pracy od kuchni; ) Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 10 Lipca 2013 Pawel - będzie kilka osób z forum, zgadujcie się, wymieńcie numerami telefonów, działajcie, ja zapewne nie będę mieć za dużo wolnego czasu przed pokazami. Z pooglądaniem montażu od kuchni może być ciężko, bo odbywa się on ok. 10 km od plaży w Skorochowie. Cytuj
pawel1985x 0 Opublikowano 11 Lipca 2013 Veli 10 km nie problem podjechac i zobaczyc jak wyglada to od kuchni tylko trzeba miec mozliwosc wejscia Swoja droga mozna do Ciebie jakis kontak moze udalo by sie zdzwonic i na miejscu chociaz na 10 min poprzeszkadzac;) A co do spotkania z uzytkownikami to proponuje zrobic szybko liste kto bedzie wym tel i ustalimy miejsce jak cos moj nr 724241084 jestem caly weekend w nysie w niedziele moze bedzie pogoda na opalanie Cytuj
pawel1985x 0 Opublikowano 14 Lipca 2013 Jak to ostatni nie wypalil? Ja widzialem 3 cale pokazy i tyle chyba mialo byc swoja droga jaka byla klasyfikacja? Czesi nawet pozytywnie mnie zaskoczyli Cytuj
TomekNysa 3 Opublikowano 14 Lipca 2013 Paweł To pierwsze to było rozpoczęcie o 22.00 godzinie i później był o 22.15 pokaz Niemców o 22.45 była Polska firma Efekt a o 23.15 mieli strzelać czesi a wystrzelili tylko kilka szelek. Cytuj
hakapoi 0 Opublikowano 14 Lipca 2013 Tomek, Chyba nie bardzo masz rację. Pierwsze trzy pokazy to były pokazy konkursowe, nie słyszałem kolejności dokładnie, jednak wiem na pewno, że drugi to pokaz firmy Efekt. A to na końcu to miała być niespodzianka, nie widziałem już dokładnie bo zmierzałem do auta, które miałem oddalone jakieś 3 km od plaży. Jak dla mnie pokaz firmy Efekt był najbardziej widowiskowy, i to nie ze względu na patriotyzm Wodne bomby były rewelacyjne Niestety siedziałem na wałach, muzykę nie najlepiej słyszałem i z lekkim opóźnieniem, ale podobało się. Cytuj
pawel1985x 0 Opublikowano 14 Lipca 2013 Jesli chodzi to efekt moim zdaniem najlepiej wstrzelil sie w muzyke Co do niespodzianki o ktorej mowa to byc moze chodzilo o to ze po wszystkich pokazach po jakis 10 min moze 15 w gore poszlo jeszcze pare bombek:) Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 14 Lipca 2013 Żałuję że w tym roku nie mogłem przyjechać Wiem że wygrał Efekt i pozostaje mi nic innego jak tylko czekać na film Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 14 Lipca 2013 1. Pyro-Moravia 2. Efekt 3. Jup Thanks for watching ;)/> fps Czekamy na komentarz Paweł gratulację i przepraszam że się nie pojawiłem. Sprawy osobiste. NIe dane mi jest chyba uczestniczyć w tych pokazach Jeszcze raz gratulacje Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 14 Lipca 2013 Wielkie Gratulacje Pawle , też żałuje że w tym roku nie mogłem przyjechać :(/> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi