Gość Michał Opublikowano 7 Lipca 2013 Witam. Mam pytanko do was z jakiego marketu on-line z fajerwerkami opłaca się kupować? Myślałem nad FIREWORLD.pl i fajerwerkitanio.pl Co mi poradzicie z góry dzięki Cytuj
0 DawidPirotechnik 4 Opublikowano 8 Lipca 2013 fajerwerki-net.pl fajerwerki-korsarz.pl fajerwerkitanio.pl taniefajerwerki.pl fireworld.pl cemika fajerwerki.pl tryton pirotechnika.pl ;)/> ;)/> ;)/> Cytuj
0 Arturo :) 14 Opublikowano 8 Lipca 2013 fajerwerki-net.pl fajerwerki-korsarz.pl fajerwerkitanio.pl taniefajerwerki.pl fireworld.pl cemika fajerwerki.pl jorge fireworks.pl tryton pirotechnika.pl ;) jorgefireworks.pl ? czyżby jakiś nowy sklep internetowy ?! Co do tematu... zależy co konkretnie i za jaką kwote zamierzasz robic zakupy, bo należy też brac pod uwagę dostępnosc produktów, a w przypadku np. wymienionego przez ciebie firewolda większosc produktów jest niedostępna. Cytuj
0 Spec65 0 Opublikowano 11 Lipca 2013 No właśnie... nie ma żadnej informacji w necie n/t takiego sklepu, na ich stronie też zero informacji Cytuj
Pytanie
Gość Michał
Witam.
Mam pytanko do was z jakiego marketu on-line z fajerwerkami opłaca się kupować?
Myślałem nad FIREWORLD.pl i fajerwerkitanio.pl
Co mi poradzicie z góry dzięki
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi