vocatont 4 Opublikowano 15 Lipca 2013 Lato z Radiem KALISZ: Pokaz sztucznych ogni Data -- 14.07.2013 Planowo o 22:30 w praktyce 23:20 Okazja -- przystanek koncertowy na trasie "Lato z Radiem" (Gwiazda wieczoru Lady Pank) Miejsce --M.- Kalisz -- D.- Dobrzec -- Os.- Dobrzec P -- Na polach marsowych Wykonawca -- Brak danych Długość pokazu -- około 5 min Mój komentarz: Niestety nie byłem ustawiony względem fan... Impreza duża a pokaz raczej mały/średni ślubny :wub:/>/>/> :unsure:/>/>/> Cytuj
vocatont 4 Autor Opublikowano 15 Lipca 2013 Jak się okazuje Lato z Radiem w Kaliszu miało rekordową frekwencję. Według organizatorów, w niedzielę na Polach Marsowych bawiło się 40 tysięcy osób. http://kalisz.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1932149,lato-z-radiem-w-kaliszu-koncerty-myslovitz-i-lady-pank,id,t.html#7ff9983af1207e48,1,3,5 Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 15 Lipca 2013 No właśnie to samo co w Uniejowie i odpalane ręcznie. Identyczny pokaz na którym byłem i byłem bardzo zawiedziony. Cały pokaz oparty jedynie na kostkach a w niebo poleciało może 10 kulek. ocena w sakli 0-10 jeśli chodzi o pokazy z cyklu Lato z radiem: 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi