DawidPirotechnik 4 Opublikowano 16 Lipca 2013 jakie są wasze opinie o tych wyrzutniach? -YHW902 King 2 -P7882 Golden Flowers czy warto je kupic ? którą bardziej warto kupic ? Cytuj
0 barteek12 1 Opublikowano 17 Lipca 2013 Porównujesz wyrzutnie, którą się bardziej opłaca, nie podając ich cen Cytuj
0 JacuQM 122 Opublikowano 17 Lipca 2013 Porównujesz wyrzutnie, którą się bardziej opłaca, nie podając ich cen :facepalm:/> Chodzi to efekt Cytuj
0 barteek12 1 Opublikowano 17 Lipca 2013 jakie są wasze opinie o tych wyrzutniach? -YHW902 King 2 -P7882 Golden Flowers czy warto je kupic ? którą bardziej warto kupic ? A czy to przypadkiem nie zależy od cen czy warto? Cytuj
0 mtt4 0 Opublikowano 17 Lipca 2013 Lepiej kupić coś ładnego, niż coś co jest tanie a brzydkie. Cytuj
0 wybuchowiec1 0 Opublikowano 17 Lipca 2013 Lepiej kupić coś ładnego, niż coś co jest tanie a brzydkie. Ja jestem tego samego zdania. Jak chcesz kupić tanio i dobrze to kup 2 rzeczy, jedną tanią a drugą dobrą Cytuj
0 barteek12 1 Opublikowano 17 Lipca 2013 Wiem skąd on chce kupić, więc trudno porównać bo golden flowers kosztuje 250zł a ta druga 200 Ja wiem, ale inni nie muszą wiedzieć o tej likwidacji sklepu int. To jest porównywanie kostki kątowej z prostą, co kto lubi, ja np wolę kątowe co widać bo moim stuffie Cytuj
Pytanie
DawidPirotechnik 4
jakie są wasze opinie o tych wyrzutniach?
-YHW902 King 2
-P7882 Golden Flowers
czy warto je kupic ?
którą bardziej warto kupic ?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi