capensis 12 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Witam! Dawno się nie udzielałem, ale informuje że nadal żyje Prośbę mam taką, potrzebuje kilku kostek b delikatnych z efektem horsetail, falling leaves itp koszt i ilośc sh dowolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 P7818 BYła też z Triplexa na Bigu, ale niestety obecnie nie mogę jej namierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ArbTree 67 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 JW425 Imagine JW315 ( ale nie wiem czy jest NWP ) P7867 Wyrzutnia Pro - 298 zł na bf P7767 Florencja - 300 zł na bf P7965 Ponza jeszcze jest P7957 Bali ale tam '' falling leavs '' mieszają sie z '' red crossette '' . ew. może być jeszcze TXB387 ale tak jak w przypadku JW315 nie wiem czy jest NWP A jeżeli mniejsze kostki wchodzą w grę to proponuję ; - SM2143 Malachit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 capensis 12 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 thanx wszystkim, czekam na dalsze propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Najlepsze horsetaile jakie widziałem z amatorskich to miała JW425. Leavsy to strata kasy, nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
capensis 12
Witam! Dawno się nie udzielałem, ale informuje że nadal żyje
Prośbę mam taką, potrzebuje kilku kostek b delikatnych z efektem horsetail, falling leaves itp
koszt i ilośc sh dowolna
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi