Piromax 0 Opublikowano 19 Lipca 2013 Witam serdecznie wszystkich użytkowników w imieniu nowego importera - Piromax Będziemy wdzięczni za sugestie dot. naszej firmy, produktów, obsługi, etc. Państwa uwagi będą dla nas cenne, gdyż jako nowa firma chcemy się rozwijjać tylko we właściwych kierunku, tj. jakość-wybór asortymentu-cena. Pozdrawiam Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 19 Lipca 2013 troche drogie wyrzutnie opusccie troche ceny A skąd wiesz jakie są ceny produktów w piromaxie ? Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 19 Lipca 2013 no ale i tak widac ze drogo bo przeciesz sklep internetowy dużo nie może podnies cen Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 20 Lipca 2013 Moim zdaniem , po wakacjach powinno się zrobić Promocje PiroMax'a , Dla lepszego zbytu i testu przez wielu ludzi A i mam nadzieje że J/w pojawią się wszystkie produkty ? Cytuj
Piromax 0 Autor Opublikowano 22 Lipca 2013 Moim zdaniem , po wakacjach powinno się zrobić Promocje PiroMax'a , Dla lepszego zbytu i testu przez wielu ludzi A i mam nadzieje że J/w pojawią się wszystkie produkty ? Oczywiście, że będziemy robić i promocje i konkursy Zaraz we wrześniu startujemy marketingowo. Asortyment uzupełniamy na biężąco - do końca pażdziernika 2013 powinniśmy mieć petardy, rzymskie ognie, rakiety i zestawy pirotech. W związku z tym, że jest to nasz pierwszy rok - to musimy rozsądnie dobierać i wprowadzać asortyment (Nie od razu Rzym zbudowano ) Pozdrawiam Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 22 Lipca 2013 Na chwilę obecną importer nie posiada własnego sklepu internetowego jednak wszystkie produkty można kupić na www.taniefajerwerki.pl Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 22 Lipca 2013 Uwaga Podaję na talerzu żeby jaśniepan nie musiał się natrudzić z szukaniem http://www.piromax.pl/kontakt Cytuj
Piromax 0 Autor Opublikowano 23 Lipca 2013 Witam, Zapraszamy do naszej siedziby (biuro handlowe, hurt i sklep detaliczny) w Blizne Łaszczyńskiego, ul Warszawska 34 (dla znających Warszawę, mieścimy się 150 m od węzła Lazurowa przy autostradzie A2 i przedłużeniu ul. Górczewskiej-dokładnie 1km od Tesco) Zapraszamy Cytuj
Piromax 0 Autor Opublikowano 1 Października 2013 Witam serdecznie, Będę wdzięczny za opinie fachowców/forumowiczów/konsumentów fajerwerków w kwestiach.... 1/ Jak przygotowane filmy chcielibyście oglądać ? 2/ Czy zaletą będzie pokazywanie zdjęcia produktu podczas trwania filmu ? 3/ Czy dopuszczacie żeby podczas filmu (na końcu) ukazywała się reklama firmy ? Będziemy wdzięczni za wszystkie uwagi, dla porównania przesyłam filmy w 2 wersjach: - PXB3801-DEMONY OGNIA (bez zdjęcia produktu) - PXB3801- DEMONY OGNIA (ze zdjęciem produktu i reklamą Piromax)http://www.youtube.com/watch?v=fbNmFMuk_Eo - PXB2203- FIRE BALL (bez zdjęcia produktu) http://www.youtube.com/watch?v=3WYoh9mUO3I - PXB2203- FIRE BALL (ze zdjęciem produktu i reklamą Piromax) Pozdrawiam Zespół PIORMAX Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 1 Października 2013 1.Z Początku zdjecie oraz kod produktu .. 2.Raczej Nie 3.Mogło by być Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 1 Października 2013 po pierwsze wielki plus za jakość filmów kilkusekundowe zdjecie na początku filmu 2.mi się ten pomysł podoba 3.oczywiscie Cytuj
FireFun 0 Opublikowano 1 Października 2013 1. Myślę, że tak jak koledzy wyżej. Na początku pokazać zdjęcie i kod produktu, a później już nic tylko sam efekt i te informacje w prawym górnym rogu (fajnie to wygląda jak dla mnie). 2. No tak, jak wyżej myślę, że nie będzie sensu już podczas filmiku, jeżeli zostanie ono pokazane na samym początku. 3. Jak najbardziej, dlatego że Państwa logo, reklama bardzo ładnie się prezentuję, jak dla mnie super wykonanie, dlatego też może się pojawić. Cytuj
Piromax 0 Autor Opublikowano 2 Października 2013 Dziękuję bardzo za pierwsze wypowiedzi, są dla nas bardzo cenne Wytłumaczę tylko - co przemawiało za tym, żeby nie umieszczać wizerunku produktu jako planszy tylko na samym początku. Po 1/ osoba ogladająca - może nie zapamiętać wizerunku i musi po obejrzeniu wracać jeszcze raz do początku filmu Po 2/ teoretycznie im więcej wyświetlanego zdjęcia tym większa szansa na zapamiętanie produktu Po 3/ staramy się tak dopasować wielkość zdjęcia i czas wyświetlania produktu jak najmniej inwazyjnie Czekamy na dalsze sugestie, nowe pomysły -może inna forma ? Zespół Piromax Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 2 Października 2013 1/ Jak przygotowane filmy chcielibyście oglądać ? Tak aby wnosiły jak najwięcej informacji o kostce/firmie (czyli najlepiej ze zdjęciem produktu i opisem) 2/ Czy zaletą będzie pokazywanie zdjęcia produktu podczas trwania filmu ? Tak. Wzrokowo można zapamiętać etykietę i wielkość kostki 3/ Czy dopuszczacie żeby podczas filmu (na końcu) ukazywała się reklama firmy ? Jak najbardziej reklama dźwignią handlu. Wiadomo od razu do kogo się udać. Pozdrawiam i życzę sukcesów bo początek wypadł nieźle. Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 1 Listopada 2013 Ja się tylko zastanawiam czy na żywo wyrzutnie też będą tak nieziemsko piękne czy też nie ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi