ArbTree 67 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 A tak pozatematem to mam taką samą kanape xDDDDDD niewiem , gdzie Ty tam widzisz kanapę (to jest biurko ;)/>) a tak poza tym chciałbym załączyć fotkę całości : --------------------------------------------- 700,51 zł Cytuj
mclol27 0 Opublikowano 30 Grudnia 2013 MAMO DAJ 700,51 ZŁ, TAK TAK POTRZEBUJE DO NAUKI !!! A tak naprawdę zestaw kozacki wydać 700,51 zł nie każdy może se pozwolić. Większość osób mówi mi że wydać na fajerwerki np: 200 zł to jak po prostu spalić te 200 zł ale to chodzi tylko i wyłącznie o FUN a ten zestaw jest bardzo EPIC. Idealnie jest wszystko dobrane te 2 one row, kostki, rzymiaki, moździerz, rakietki i ogółem wszystko. Będzie wielka zabawa na sylwka :fireworks: Nagrasz jak odpalasz te row-y Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 Co Ty zrobiłeś z tym one row? Super stuff ;)/> z JW1000 ??? jest połączona z BS-101, trochę taśma trochę klejem i tak wygląda . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi