FIREMIL' 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Bardzo fajny stuff , masz wszystkiego po trochu więc będziesz miał sporo zabawy w sylwka 10/10 :xmas_biggrin: Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 8 Grudnia 2013 No no widzę postęp i bardzo ciekawy stuff z tego wychodzi będziesz miał dużo świetnej i efektownej zabawy z czego będziesz na 100% zadowolony. Pozdrawiam endriu123457 Cytuj
Bercek 0 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Nooo . Super stuff. ! Mam małe pytanko co sądzisz o rakietkach ,,mix stars '' ? Bo też mam zamiar sobie je kupić. Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Fajne kosteczki, a z moździerza od Triplex'a będziesz strasznie zadowolony 5/5 :xmas_smile: Cytuj
mtt4 0 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2013 Nooo . Super stuff. ! ;)/> Mam małe pytanko co sądzisz o rakietkach ,,mix stars '' ? Bo też mam zamiar sobie je kupić. :)/> Mix Star nie są opłacalne. Maksymalnie dałbym za nie jakieś 2 zł i odpalił kilka pudełek na raz. Odradzam zakupu. Cytuj
PiroFil 0 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Twój stuff mi się podoba jest trochę efektu i trochę zabawy 10/10 Cytuj
Bercek 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Całkiem ,całkiem. Czekam na efekt ostatniego czwartego karabinku. PS: Kiedy odpalasz ? Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 15 Grudnia 2013 No widzę że karabinki robisz ciekawe jak będa strzelać :christmascool: endriu123457 Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Tylko żeby nie było tak że jedna petarda wybuchnie i reszta odklei się od lontu :xmas_happy: Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 bardzo fajnie te karabinki wyglądają :xmas_biggrin: masz plany na coś dłuższego ? Cytuj
mtt4 0 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2013 Plany są, ale petard brak Może się coś dłuższego do sylwestra uda zrobić Cytuj
mtt4 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2013 Mały apdejt. Miałem sobie dokupić kilka rzeczy do stuffu ale wyszło jak wyszło i doszło więcej niż planowałem I całość I to tyle na ten rok. Stawiałem na zabawę, mam nadzieje, że mi wyszło Cytuj
Bercek 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Bardzo mi się twój stuff podoba . Duża różnorodność produktów . Zabawy masz dużo , a to lubię . Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Bardzo fajnie tylko ta ksotka z hesti jakoś mi nie przypadła do gustu miałem ją rok temu ale może się zmieniło xD Cytuj
Marcel123 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Dużo zabawy i to lubię ale brakuje mi kostki dlatego 5/6 Cytuj
mtt4 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2013 Pierwsze stojaki w moim życiu :)/> Myślę, że są całkiem okej i nie będzie z nimi problemów. Jutro muszę jeszcze dopracować te skrzynki na kostki, mam nadzieję, że efekt będzie zadowalający ;)/> Liczę na komentarze, co poprawić itp. Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 29 Grudnia 2013 To co najbardziej uwielbiam.. duuuuużooooo rzeczy do zabawy, spora ilość większych jak i mniejszych rakiet, kilka mniejszych, ale sprawdzonych kostek i do tego moździerze. Z R0009-12 będziesz strasznie zadowolony, bo efekty daje soczyste 5/5 Udanego sylwestra :xmas_biggrin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi