Skocz do zawartości

[mtt4] Stuff 2013/2014 + plany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajny stuff , masz wszystkiego po trochu więc będziesz miał sporo zabawy w sylwka 10/10 :xmas_biggrin:

Opublikowano

No no widzę postęp i bardzo ciekawy stuff z tego wychodzi będziesz miał dużo świetnej i efektownej zabawy z czego będziesz na 100% zadowolony. Pozdrawiam

endriu123457 :f_a:

Opublikowano

Nooo . Super stuff. ! ;) Mam małe pytanko co sądzisz o rakietkach ,,mix stars '' ? Bo też mam zamiar sobie je kupić. :)

Opublikowano

po co ci tyle lontu ? zakupy fajne do zabawy w sam raz :)

Opublikowano

Fajne kosteczki, a z moździerza od Triplex'a będziesz strasznie zadowolony :) 5/5 :xmas_smile:

Opublikowano

Nooo . Super stuff. ! ;)/> Mam małe pytanko co sądzisz o rakietkach ,,mix stars '' ? Bo też mam zamiar sobie je kupić. :)/>

Mix Star nie są opłacalne. Maksymalnie dałbym za nie jakieś 2 zł i odpalił kilka pudełek na raz. Odradzam zakupu.

Opublikowano

Ref.

Przedstawienie stuffu w postaci filmiku :)

Opublikowano

Twój stuff mi się podoba ;) jest trochę efektu i trochę zabawy 10/10

Opublikowano

Karabinki :)

11387597234_14b525b085.jpg

11387600794_954fe5a00c.jpg

11387573505_5e84ddc189.jpg

11387604604_f4723e5245.jpg

Opublikowano

Całkiem ,całkiem. ;)

Czekam na efekt ostatniego czwartego karabinku.

PS: Kiedy odpalasz ?

Opublikowano

Ten 1 za tydzień a reszte w sylwestra.

Opublikowano

No widzę że karabinki robisz ;) ciekawe jak będa strzelać :christmascool:

endriu123457 :f_a:

Opublikowano

Tylko żeby nie było tak że jedna petarda wybuchnie i reszta odklei się od lontu :xmas_happy:

Opublikowano

bardzo fajnie te karabinki wyglądają :xmas_biggrin: masz plany na coś dłuższego ? :fireworks:

Opublikowano

Plany są, ale petard brak :D Może się coś dłuższego do sylwestra uda zrobić :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mały apdejt. Miałem sobie dokupić kilka rzeczy do stuffu ale wyszło jak wyszło i doszło więcej niż planowałem ;)

11584925696_c0846e0cda.jpg

I całość

11584460374_072df69a18.jpg

I to tyle na ten rok. Stawiałem na zabawę, mam nadzieje, że mi wyszło ;)

Opublikowano

Bardzo mi się twój stuff podoba . Duża różnorodność produktów . Zabawy masz dużo , a to lubię .

Opublikowano

Bardzo fajny stuff, dużo zabawy :D 10/10

Opublikowano

Bardzo fajnie tylko ta ksotka z hesti jakoś mi nie przypadła do gustu miałem ją rok temu ale może się zmieniło xD

Opublikowano

Dużo zabawy i to lubię ale brakuje mi kostki dlatego 5/6

Opublikowano

Pierwsze stojaki w moim życiu :)/> Myślę, że są całkiem okej i nie będzie z nimi problemów. Jutro muszę jeszcze dopracować te skrzynki na kostki, mam nadzieję, że efekt będzie zadowalający ;)/>

11631337613_74a0543bfb.jpg

Liczę na komentarze, co poprawić itp.

Opublikowano

To co najbardziej uwielbiam.. duuuuużooooo rzeczy do zabawy, spora ilość większych jak i mniejszych rakiet, kilka mniejszych, ale sprawdzonych kostek i do tego moździerze. Z R0009-12 będziesz strasznie zadowolony, bo efekty daje soczyste :) 5/5 Udanego sylwestra :xmas_biggrin: