kameleon180 0 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 http://fajerwerkilider.pl/ Czy zamawiał ktoś w tym sklepie jak tak to jaka jest wasza opinia. Cytuj
mtt4 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Nie wyświetlają się ceny, lecz jest ogromny wybór. Nie kupował bym tam, ze względu na to, że nie widać cen. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Żeby widniały ceny podobno trzeba się zarejestrować. Cytuj
kameleon180 0 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Moim zdanie nie warto , masz lepsze sklepy np? Kdzie znajde asklep gdzie jest taki ogrom tanich mozdzierzy lub wyrzutnie song za 80 zł ? oraz mozdzirz z maxesem 2'' wszystko w jednym sklepie? MOD: na przyszłość pisz poprawniej! Uważaj na literówki i zasady interpunkcji! JMJ Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez JMJ Pirfotechnics Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 np? Kdzie znajde asklep gdzie jest taki ogrom tanich mozdzierzy lub wyrzutnie song za 80 zł ? oraz mozdzirz z maxesem 2'' wszystko w jednym sklepie? Hmm, nie tak ostro ! , mówiąc że masz lepsze miałem na myśli sprawdzone przez naprawde sporą liczbe użytkowników i innych ;p , wystarczy poczekać a produkty będą dodawane po wakacjach , oraz wielkie Promo Sklepbigfun.pl Taniefajerwerki.pl Maxsem.pl Fajerwerki-korsarz.pl Fireworld.pl Cytuj
mtt4 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 np? Kdzie znajde asklep gdzie jest taki ogrom tanich mozdzierzy lub wyrzutnie song za 80 zł ? oraz mozdzirz z maxesem 2'' wszystko w jednym sklepie? Nie wiem co piłeś jak to pisałeś... Jak chcesz to kupuj, co sie pytasz. Nikt Ci nie broni. Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Uwaga! Od teraz proszę o trzymanie się tematu, a nie jak dyskusje powyżej. Tematy o sklepach są po to, żeby oceniać dokonane tam zakupy, dodawać info o promocjach, ewentualnie zadawać pytania. A nie "gdzie znajdę taniej", "nikt ci nie broni tam kupować", "są lepsze sklepy". Nie można oceniać sklepu bez żadnych kontaktów z nim! Cytuj
fajerwerkiLider 16 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zapraszamy na nową odsłonę sklepu! Dużo większy asortyment i dużo niższe ceny! Cotygodniowe promocje i konkursy na facebooku. Na hasło "forumfajerwerki.pl" dorzucamy do paczek gratisy! Cytuj
fajerwerkiLider 16 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 A do kiedy taka fajna promocja? Na pewno do końca miesiąca się utrzyma, może też przedłużymy o kolejne tygodnie/miesiące Cytuj
fajerwerkiLider 16 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zapraszamy do sklepu, mamy nowe dostawy Piromaxu i Klaska !www.fajerwerkilider.pl Cytuj
fajerwerkiLider 16 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Dorzuciliśmy również przekrój 2" wyrzutni Klaska - wszystko dostępne od ręki! Cytuj
FridayBang 0 Opublikowano 1 Października 2015 Jestem na forum nowy ale to nie znaczy że zielony jeśli chodzi o pirotechnikę. Na waszą stronę wpadłem przypadkiem i wcześniej to jeśli chodzi o ceny mogliście stawiać wysoko poprzeczkę ale teraz już nie mogę powiedzieć tego samego. Np. 1,5 roku temu Song kosztował 80 a teraz poszedł do góry o 20 zł. Wiadomo każdy musi zarobić ale bez przesady. Jeśli chodzi o asortyment to bardzo duży wybór, ale jeśli chodzi o ceny to Genesis za 325 zł i Zeppelin za ponad 400 zł to małe przegięcie. To wszystko z mojej strony. Pozdrawiam. Cytuj
fajerwerkiLider 16 Opublikowano 2 Października 2015 Ceny niestety zależą w większości od importerów. Jeżeli importer zwiększa cenę produktu o 20 zł chociażby ze względu na skoki kursów dolara - to my też tą cenę podnosimy, nie oszukujmy się, ale nikt z nas - pirotechników/hurtowników/sprzedawców detalicznych nie ma zamiaru dokładać do interesu. Jeśli ktoś posiada jeszcze w tańszej wersji cenowej to najprawdopodobniej może wyprzedaje starsze dostawy, może w rzeczywistości nie ma już produktu na stanie. W latach 2011 - 2015 sklep internetowy w ogóle nie była aktualizowany ani prowadzony więc na prawdę nie sugerowałabym się cenami z przed półtorej roku. Poza tym robiąc szybkie rozeznanie w temacie, proszę mi pokazać, w którym sklepie YHW009 (song) jest sprzedawane obecnie w cenie 80zł? Z tego co widzę akurat wszyscy sprzedają ten produkt w takiej samej cenie (narzuconej przez importera). Co do cen wyrzutni Jorga rzeczywiście nie będę się spierać. Na dniach cenniki będą aktualizowane na nowe, wraz z nową dostawą, wtedy na pewno ceny wszystkich zadowolą. Jednakże na stronie obecnie posiadamy ponad 1200 produktów wszystkich importerów (i codziennie dodawane są nowe) z czego produkty Jorge to tylko 258 pozycji.... Czy uważa Pan pozostałe 1000 pozycji za również za drogie względem innych sklepów? Jeśli tak to proszę o kontakt mailowy z pewnością uda nam się osiągnąć porozumienie. Jestem na forum nowy ale to nie znaczy że zielony jeśli chodzi o pirotechnikę. Na waszą stronę wpadłem przypadkiem i wcześniej to jeśli chodzi o ceny mogliście stawiać wysoko poprzeczkę ale teraz już nie mogę powiedzieć tego samego. Np. 1,5 roku temu Song kosztował 80 a teraz poszedł do góry o 20 zł. Wiadomo każdy musi zarobić ale bez przesady. Jeśli chodzi o asortyment to bardzo duży wybór, ale jeśli chodzi o ceny to Genesis za 325 zł i Zeppelin za ponad 400 zł to małe przegięcie. To wszystko z mojej strony. Pozdrawiam. Cytuj
fajerwerkiLider 16 Opublikowano 6 Października 2015 Informujemy, że ceny na asortyment Jorge zostały już poprawione. Dodaliśmy również nową dostawę PIROMAXa a w niej znalazły się również 2" rakiety o zawartości prochu aż 170 gram. Od siebie polecamy z całego serca - testowaliśmy sami i efekt jest powalający - prawie nie do odróżnienia z 3" profesjonalną bombą pirotechniczną! Cytuj
marc 11 Opublikowano 11 Października 2015 Mam pytanie dlaczego taka roznica w cenie Pomylka? petarda DUMBUM-P6A (20szt)- 28zl petarda DUMBUM-P6B (5szt)- 4,10zl (4x4,10=16,40zl) Cytuj
fajerwerkiLider 16 Opublikowano 12 Października 2015 Różnica jest przede wszystkim w wielkości petard. Mam pytanie dlaczego taka roznica w cenie Pomylka? petarda DUMBUM-P6A (20szt)- 28zl petarda DUMBUM-P6B (5szt)- 4,10zl (4x4,10=16,40zl) Cytuj
bebrave 0 Opublikowano 19 Października 2015 Dwie paczki zamówione u nich. Obie w terminie dostarczone i dobrze zapakowane a i kilka gratisów w środku się znalazło. Polecam Cytuj
fajerwerkiLider 16 Opublikowano 19 Października 2015 Na stronie sklepu można już znaleźć 1,75" cylindryczne moździerze/bomby. W dniu jutrzejszym dodamy 2" kuliste - zapraszamy! Cytuj
blubencjusz 1 Opublikowano 20 Października 2015 Świetna wiadomość z tymi kulkami 2",do tego widzę inne kostki które mnie interesują na stanie.Chyba już wiem gdzie zrobię zakupy w tym roku.Czy lont można zakupić w mniejszych odcinkach niż 100m? Cytuj
bebrave 0 Opublikowano 20 Października 2015 kupowałem 10 metrów więc można, tylko trzeba mailowo napisać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi