fajerwerkiLider 16 Opublikowano 21 Lutego 2020 Cześć! Informujemy, że od dzisiaj uruchomiliśmy dostawę do paczkomatów! 1 Cytuj
Mario120 1 Opublikowano 22 Listopada 2020 Raz zamawiałem z tego sklepu i wszystko przyszło na czas. Więc mogę polecić. 1 Cytuj
fajerwerkiLider 16 Opublikowano 28 Listopada 2020 Przedłużamy promocję do niedzieli 29.11.2020 23:59! Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 1 Grudnia 2020 (edytowane) Bardzo dobry sklep, robiłem tu zakupy wiele razy i nigdy nie było żadnego problemu z zamówieniami, świetny wybór produktów a paczki zawsze były szybko wysyłane i dobrze zabezpieczone, kontakt także oceniam bardzo dobrze. Polecam Edytowane 1 Grudnia 2020 przez Mroczny 1 Cytuj
krzycho1708 31 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Potwierdzam, dobry kontakt ze sklepem, szybka wysyłka i paczki starannie zapakowane 1 Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Serdecznie polecam sklep. Szybka, tania wysyła do paczkomatu. Towar zgodny z zamówieniem. 1 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Wszystko cacy,duży plus za możliwość wysyłki do paczkomatu 1 Cytuj
Infernal 0 Opublikowano 15 Listopada 2021 Witam. Czy przewidziana jest promocja na Black Friday? Cytuj
pawcio107 3 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zamawiał ktoś mysterboxa z tego sklepu? Można trafić jakieś ciekawe piro czy tylko to co na sklepie? Cytuj
Martino30 22 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Zastanawia mnie chora cena za wysyłke obojętnie których rakiet dodatkowa kwota ponad 150 zł brutto skąd te ceny ? inne sklepy wysyłają za doplata max 30 zł . To przecież nie jest wysyłka paletowa !!! Nie wiem skąd macie takie ceny jeśli moge wiedzieć prosze o odzew ze strony sklepu Cytuj
fajerwerkiLider 16 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Cześć, ta chora cena tyczy się tylko i wyłącznie rakiet dłużycowych. Tak jak w opisie, rakiet, które mają powyżej 155cm. Faktycznie nie jest to wysyłka paletowa - jednakże każdy z kurierów traktuje to już jako wysyłkę dłużycową a ceny tych zaczynają się dla nas od 150zł. Rakiet, które wymagają tej wysyłki, w naszym sklepie jest obecnie około 10 zestawów. Na chwilę obecną, w paczkach do 20 kilogramów, w których znajdują się rakiety - dokładamy połowę kwoty za dostawę od siebie. Cena zamówienia do 20kg dłużycowego w naszym sklepie wylicza się w koszyku jako 88,45zł brutto (my kurierowi na fv płacimy potem za to około 160zł w zależności od końcowej wagi i wymiarów paczki). Zamówienie od 21 do 40kg wyliczone jest w koszyku jako około 176zł brutto (my kurierowi płacimy około 200zł w zależności od końcowej wagi i rozmiaru paczki). Przy wyborze każdej innej rakiety (poniżej 155cm), bez problemu dostępne są inne metody dostawy i można je z łatwością wybrać w koszyku. Ceny zaczynają się od 15-19zł. Dostępne są paczkomaty (o ile rakiety się mieszczą) i kurierzy. W załączeniu print screeny Z chęcią zrobilibyśmy tą wysyłkę tańszą, ale obecnie i tak dopłacamy do każdej paczki, nawet paczkomatowej. W tych kosztach transportu nie ma wliczonych kosztów pracownika przy pakowaniu, opakowań, wypełniaczy, taśmy, etykiet, foliopaków etc. Nie oszukujmy się, nie ma też tego wliczonego w produktach. Większość paczek to zamówienia w okolicy 100zł. Nawet na 20 opakowaniach piccolaków lub paczce dymów po kilkanaście zł nie narzucisz takiej marży żeby umieścić te koszta A uwierzcie, że zdarzają się paczki, w których ludzie zamawiają serio tylko 3 paczki np EX1 ... Wiemy, że niektóre sklepy dokładają do tego interesu jeszcze bardziej, oferując wysyłki w okolicach 10zł, ale my staramy się znaleźć balans pomiędzy tym, żeby mieć zawsze pełne magazyny dostępnego towaru dla Was przez cały rok a zaniżonymi kosztami wysyłki. Gdybyśmy dokładali jeszcze więcej, obniżając koszt transportu, to pewnie tak jak większość sklepów, poza sezonem mielibyśmy ze 100-200 pozycji max. Dzięki temu, że z reguły koszt jest taki sam (w mniejszych paczkach, bo w większych dokładamy) jaki my płacimy kurierom, dokładamy tylko w kwestii samego pakowania. Daje nam to możliwość utrzymania w stałej ofercie ponad 3000 produktów, w tym ponad połowę niedostępną już nigdzie indziej Cytuj
kuciak78 16 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 W dniu 5.08.2022 o 02:37, Mroczny napisał: Zamówione, zobaczymy czy coś ciekawego trafię Ja również zamówiłem. Za 300. Zobaczymy czy w "dzisiejszych czasach" można jeszcze coś ciekawego wyrwać ze sklepów internetowych 1 Cytuj
Martino30 22 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Ok dziękuje za obszerne info napewno sie przyda pozdrawiam 1 Cytuj
killerpogro 3 Opublikowano 8 Listopada 2022 W dniu 6.11.2022 o 22:09, byku502 napisał(a): Witam, będą kody rabatowe na blackfriday w tym roku ? Również mnie to interesuje Cytuj
fajerwerkiLider 16 Opublikowano 18 Listopada 2022 Będą kody rabatowe na BF już niedługo - a od dzisiaj promocja na rury pirotechniczne (używane) -30%. Rury używane max dwa razy, więc praktycznie jak nowe. Bez żadnych wad, posłużą jeszcze dłuuuugie lata! Promocyjne ceny do znalezienia pod tym linkiem: https://fajerwerkilider.pl/pl/6-akcesoria 1 1 Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 19 Listopada 2022 Witam, mam pytanko. Czy będą jeszcze u was dostępne rakiety big svart w wersji bez kija? Bo widzę że są dostępne z kijem ale z bardzo kosztowną wysyłką. Oczywiście rozumiem że takie koszty dostawy są uzasadnione, ale dla mnie nie ma sensu płacić 100zł za dostawę żeby kupić 2 rakiety. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi