mateyek24 0 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Szukam sklepu oferującego w miarę tanią wysyłkę i najlepiej brak kwoty minimalnej zakupów, ew. niską (mniej niż 20 zł). Cytuj
0 domin839 2 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Wydaje mi się, że na stronach sklepów powinno pisać, ale ręki nie dam sobie uciąć. Cytuj
0 DawidPirotechnik 4 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 na fajerwerki-korsarz.pl wysyłka kosztuje 19,90zł Cytuj
0 JacuQM 122 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Jest tak. Jeżeli zapłacisz wcześniej ( przedpłata ) płacisz 20zł albo nawet i mniej na większości sklepów internetowych, natomiast gdy wybierzesz opcje płatności przy odbiorze paczki ( pobranie ) płacisz najczęściej 25-30zł. Wszystko to jest zależne od sklepu tu masz np reglamentowany sklep z wysyłką za 23zł bez względu na opcję płatności. Wydaje mi się że jest to najlepsza opcja.CHYBA ŻE !Jesteś zainteresowany zakupem fajerwerków tzw. stadionowych to inna sprawa. Jeżeli Ci się nie spieszy poczekaj na promocje, a jak wiem ma być ich aż trzy pod koniec wakacji ( trzy różne sklepy ). Możliwe że w którymś z nich będzie właśnie promocja na wysyłkę JacuQM Cytuj
0 Arturo :) 14 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 speed-fajerwerki.pl Wydaje mi się, że mają najtańszą przesyłkę ( 17zł po przedpłacie na konto ). Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Speed-Fajerwerki.pl Z góry: 17,00zł Za pobraniem: 24,00zł Fajerwerki-korsarz.pl w tej chwili za zakupy powyżej 100zł wysyłka nie zależnie od wyboru zapałaty , 0,01Gr Cytuj
0 Gość Poolse Pyro Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Mysle ze big fun za pobraniem 23 zl i duzy wybor Cytuj
0 mateyek24 0 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Problem w tym, że w większości minimalna kwota zakupów to 50 zł... Cytuj
0 Injektor 0 Opublikowano 27 Października 2013 Problem w tym, że w większości minimalna kwota zakupów to 50 zł... A opłaca się zamawiać poniżej tej kwoty? Nie sądzę Cytuj
0 Korsarz96 17 Opublikowano 27 Października 2013 Nie wiem co konkretnie chcesz zakupic ale na naszym forum istnieje dzial "bazar" poszukaj czegoś dla siebie Cytuj
Pytanie
mateyek24 0
Szukam sklepu oferującego w miarę tanią wysyłkę i najlepiej brak kwoty minimalnej zakupów, ew. niską (mniej niż 20 zł).
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi