mateyek24 0 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Mógłby ktoś poradzić jaką zapalniczkę wybrać? Na dx.com aż roi się od jet lighterów. Zastanawiałem się nad tą: http://dx.com/p/windproof-butane-jet-torch-lighter-with-strap-37186. Co o niej sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Jest już dużo takich tematów.... napisz do luxora on ma dobre -.- endriu123457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mtt4 0 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Nie ma to jak nabijać sobie posty :! Każda zapalniczka jest dobra. Byle by była żarowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateyek24 0 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Nie nabijam sobie postów, ale skoro nalegasz, to TEMAT DO USUNIĘCIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Nie ma to jak nabijać sobie posty :!/> Każda zapalniczka jest dobra. Byle by była żarowa. Czemu do usunięcia, normalne tematy. I nie prawda, że każda zapalniczka jest dobra. Są takie co na mrozie nie wytrzymują 5min a są takie, że można odpalać całą noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateyek24 0 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Kupiłem sobie Turbo Torcha, powinien jutro przyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mateyek24 0
Mógłby ktoś poradzić jaką zapalniczkę wybrać? Na dx.com aż roi się od jet lighterów. Zastanawiałem się nad tą: http://dx.com/p/windproof-butane-jet-torch-lighter-with-strap-37186. Co o niej sądzicie?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi