Skocz do zawartości
  • 0

Black Sea czy inna podobna ?

Gość Black Sea czy inna podobna

Pytanie

Gość Black Sea czy inna podobna
Opublikowano

Znalazłem taki film w sieci i nie wiem która z tych kostek jest lepsze w rzeczywistości. Która lepsz, którą wybrać?

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Splendid River jest lepsza od Black Sea

endriu123457

• 0
Opublikowano

Weź Splendid River. Kostka z Maxsemu ma większe zagęszczenie efektu, z tego co słyszałem także intensywniejsze kolory, a gwiazdki po kilku salwach błyskają jeszcze na tle wierzby ( nie tak jak w Black Sea, że błyszczą już na prawie pustym niebie. Poza tym jest odrobinkę tańsza ( niewiele, ale zawsze coś ;) ).

• 0
Opublikowano

Miałem Black Sea i zrobiła na mnie duże wrażenie , wielkie , świetne efekty i trafiłem wtedy na niższą cenę niż Splendid River , więc moim zdaniem nie pożałujesz jak kupisz Black Sea.

• 0
Opublikowano

Weź Splendid River, gęsty efekt i według mnie Maxsem ma lepsze kostki niż co niektóre z Komety :)

• 0
Opublikowano

Miałem Black Sea 2 razy. Jedną w ostatniego sylwestra, a drugą wystrzeliłem w pokazie niecały miesiąc temu. Obie spisały się tak samo dobrze. Splendida nie miałem okazji widzieć na żywo, więc nie mam porównania, ale jeśli weźmiesz Black Sea to nie pożałujesz ;)