Gość Black Sea czy inna podobna Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Znalazłem taki film w sieci i nie wiem która z tych kostek jest lepsze w rzeczywistości. Która lepsz, którą wybrać? Cytuj
0 endriu123457 56 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Splendid River jest lepsza od Black Sea endriu123457 Cytuj
0 capodanno 37 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Weź Splendid River. Kostka z Maxsemu ma większe zagęszczenie efektu, z tego co słyszałem także intensywniejsze kolory, a gwiazdki po kilku salwach błyskają jeszcze na tle wierzby ( nie tak jak w Black Sea, że błyszczą już na prawie pustym niebie. Poza tym jest odrobinkę tańsza ( niewiele, ale zawsze coś ). Cytuj
0 Pampi123 1 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Miałem Black Sea i zrobiła na mnie duże wrażenie , wielkie , świetne efekty i trafiłem wtedy na niższą cenę niż Splendid River , więc moim zdaniem nie pożałujesz jak kupisz Black Sea. Cytuj
0 MrArlo12 1 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Weź Splendid River, gęsty efekt i według mnie Maxsem ma lepsze kostki niż co niektóre z Komety Cytuj
0 abuk 30 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Miałem Black Sea 2 razy. Jedną w ostatniego sylwestra, a drugą wystrzeliłem w pokazie niecały miesiąc temu. Obie spisały się tak samo dobrze. Splendida nie miałem okazji widzieć na żywo, więc nie mam porównania, ale jeśli weźmiesz Black Sea to nie pożałujesz Cytuj
Pytanie
Gość Black Sea czy inna podobna
Znalazłem taki film w sieci i nie wiem która z tych kostek jest lepsze w rzeczywistości. Która lepsz, którą wybrać?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi