Skocz do zawartości
  • 0

Dobre wyrzutnie

Pytanie

Opublikowano

Jakie byście polecili mi kostki średniej wielkości , ale w tym jedna większa i ze 2 mniejsze , zależy mi na porządnych efektach. Ma się ich znajdować ok. 8-9 a cena to max 250 zł za wszystkie. Dzięki za wszystkie propozycje

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Jakie byście polecili mi kostki średniej wielkości , ale w tym jedna większa i ze 2 mniejsze , zależy mi na porządnych efektach. Ma się ich znajdować ok. 8-9 a cena to max 250 zł za wszystkie. Dzięki za wszystkie propozycje

średniej wielkości efektu czy samej kostki ?

endriu123457

• 0
Opublikowano

Hmm

Mniejsze:

JW06 3 sztuki

JW08 1 sztuka

Średnie:

JW90 2 sztuki

Duże:

TXB775 - XQuick 1 sztuka

Kupując na sklepie www.fajerwerki-korsarz.pl zapłacisz 252,45+dostawa w aktualnej promocji dostawa jeden grosz Nie ma tutaj takiej liczby kostek jak chciałeś ale są dobre znane kostki w dobrych cenach :)

• 0
Opublikowano

średniej wielkości efektu czy samej kostki ?

endriu123457

Kostki

• 0
Opublikowano

Hmm

Mniejsze:

JW06 3 sztuki

JW08 1 sztuka

Średnie:

JW90 2 sztuki

Duże:

TXB775 - XQuick 1 sztuka

Kupując na sklepie www.fajerwerki-korsarz.pl zapłacisz 252,45+dostawa w aktualnej promocji dostawa jeden grosz Nie ma tutaj takiej liczby kostek jak chciałeś ale są dobre znane kostki w dobrych cenach :)/>

Wymieniłeś prawie wszystkie kostki , które już miałem. Po za tym one mają być różne a nie 3x Jw06 , za dużo małych kostek , mają przeważać średnie. Ale dzięki za dobre chęci i odpowiedź

• 0
Opublikowano (edytowane)

Wymieniłeś prawie wszystkie kostki , które już miałem. Po za tym one mają być różne a nie 3x Jw06 , za dużo małych kostek , mają przeważać średnie. Ale dzięki za dobre chęci i odpowiedź

Nie pisałeś jakie miałeś i nie pisałeś jakie maja przeważać :)zaraz poszukam i z edytuje nie będę spamu robił :)/>

Edytuje

Małe:

JW20 - Don`t Worry be Happy 1 sztuka

JW25 - Cudak Battery 1 sztuka

Średnie:

JW4055 - Mont Everest 1 sztuka

JW12 - Imagine 1 sztuka

Duże:

JW6004 - Top Secret 1 sztuka

Niema tu wielu średnich jak być chciał ale całokształt moim zdaniem fajny i warty swojej ceny :) Polecam

Edytowane przez PyroMagik