Pampi123 1 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jakie byście polecili mi kostki średniej wielkości , ale w tym jedna większa i ze 2 mniejsze , zależy mi na porządnych efektach. Ma się ich znajdować ok. 8-9 a cena to max 250 zł za wszystkie. Dzięki za wszystkie propozycje Cytuj
0 endriu123457 56 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jakie byście polecili mi kostki średniej wielkości , ale w tym jedna większa i ze 2 mniejsze , zależy mi na porządnych efektach. Ma się ich znajdować ok. 8-9 a cena to max 250 zł za wszystkie. Dzięki za wszystkie propozycje średniej wielkości efektu czy samej kostki ? endriu123457 Cytuj
0 PyroMagik 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Hmm Mniejsze: JW06 3 sztuki JW08 1 sztuka Średnie: JW90 2 sztuki Duże: TXB775 - XQuick 1 sztuka Kupując na sklepie www.fajerwerki-korsarz.pl zapłacisz 252,45+dostawa w aktualnej promocji dostawa jeden grosz Nie ma tutaj takiej liczby kostek jak chciałeś ale są dobre znane kostki w dobrych cenach Cytuj
0 Pampi123 1 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2013 średniej wielkości efektu czy samej kostki ? endriu123457 Kostki Cytuj
0 Pampi123 1 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Hmm Mniejsze: JW06 3 sztuki JW08 1 sztuka Średnie: JW90 2 sztuki Duże: TXB775 - XQuick 1 sztuka Kupując na sklepie www.fajerwerki-korsarz.pl zapłacisz 252,45+dostawa w aktualnej promocji dostawa jeden grosz Nie ma tutaj takiej liczby kostek jak chciałeś ale są dobre znane kostki w dobrych cenach :)/> Wymieniłeś prawie wszystkie kostki , które już miałem. Po za tym one mają być różne a nie 3x Jw06 , za dużo małych kostek , mają przeważać średnie. Ale dzięki za dobre chęci i odpowiedź Cytuj
0 PyroMagik 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) Wymieniłeś prawie wszystkie kostki , które już miałem. Po za tym one mają być różne a nie 3x Jw06 , za dużo małych kostek , mają przeważać średnie. Ale dzięki za dobre chęci i odpowiedź Nie pisałeś jakie miałeś i nie pisałeś jakie maja przeważać :)zaraz poszukam i z edytuje nie będę spamu robił :)/> Edytuje Małe: JW20 - Don`t Worry be Happy 1 sztuka JW25 - Cudak Battery 1 sztuka Średnie: JW4055 - Mont Everest 1 sztuka JW12 - Imagine 1 sztuka Duże: JW6004 - Top Secret 1 sztuka Niema tu wielu średnich jak być chciał ale całokształt moim zdaniem fajny i warty swojej ceny Polecam Edytowane 20 Sierpnia 2013 przez PyroMagik Cytuj
Pytanie
Pampi123 1
Jakie byście polecili mi kostki średniej wielkości , ale w tym jedna większa i ze 2 mniejsze , zależy mi na porządnych efektach. Ma się ich znajdować ok. 8-9 a cena to max 250 zł za wszystkie. Dzięki za wszystkie propozycje
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi