piotrgrygiel 0 Opublikowano 12 Września 2013 Witam ponownie Dumam nad jakimś ciekawym miejscem na Sylwka. Niestety dotychczasowe wychodziły nędznie - zawsze chciałem wykombinować coś fajnego i wychodziła z tego d*pa, bo se przypiominałem w ostatniej chwili... Tym razem jestem zmotywowany! Może Beskidy http://alegratka.pl/ogloszenie/sylwester-w-beskidach-22653858.html?h=a5be2fac83304a10 Ktoś z Was był w tym hoteliku? Co planujecie na Sylwka (oczywiście o ile już planujecie Cytuj
Horonak 0 Opublikowano 23 Września 2013 Myślę, że sylwester w górach to dobry pomysł. Wiele osób jeździ właśnie spędzić sylwester w góry. Ja osobiście jeszcze nie zacząłem planować sylwestra. Jednak na dniach powoli będzie trzeba ogarniać jakieś piro i miejscówke Rok temu byłem we Wrocławiu i wspominam to dobrze Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 25 Września 2013 Góry świetny pomysł o ile kogoś stać ( jeżeli tak to pamietaj zamawiaj już teraz miejscówkę bo później nie ma co ) . Również możesz spędzić go na Sylwestrowej mocy przebojów . Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 25 Września 2013 Jako, że jestem już w ostatniej klasie, w klasie maturalnej to chcemy się zabawić wspólnie w sylwestra. Mamy o tyle dobrze, że mieszkamy w kotlinie to tereny górzyste nam dopisują, a miejscem jest ten oto zajazd: http://www.miplo.pl/point.php?&p=52EBz8uR Widać stamtąd całe miasto. Cytuj
piotrgrygiel 0 Autor Opublikowano 4 Października 2013 Ale wypasioną opcję znalazłem http://alegratka.pl/ogloszenie/sylwester-z-kuligiem-i-paintballem-w-22932513.html?h=a5be2fac83304a10. Co powiecie na Sylwka z paintballem? Może być ciekawie, jak wszyscy już sobie łykną Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 7 Października 2013 W domu najlepiej Chyba że jest jakaś impreza która jest na prawdę warta siebie to można gdzieś wyjść. Pojechać nigdzie nie pojade nigdy ! JacuQM Cytuj
JokerPiroAlko 0 Opublikowano 7 Października 2013 najlepiej domowka u siebie (albo u kogos innego to zalezy jak sie zgada) a potem za blok - to jest najlepsze Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 9 Października 2013 Ja odkryłem nowy ciekawy projekt, o wiele lepszy niż sylwek w domu. Czyli co roku sylwester w innym mieście w różnych krajach. Np. Londyn czy Sydney itp. Cytuj
Ari001 0 Opublikowano 1 Listopada 2013 W tym roku razem ze znajomymi z ' podwórka ', jak i z tymi z pracy wynajmujemy sale do wspólnej zabawy. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 1 Listopada 2013 Ja w tym roku będę jak co roku strzelał u babci ponieważ ma prywatny ogród endriu123457 Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 1 Listopada 2013 ja zawsze strzelam petardami i rakietkami w ogrodzie a o godzinie zero wychodzę na drogę strzelać wyrzutniami, i podziwiać fajerwerki sąsiadów Cytuj
Misiek4242 1 Opublikowano 1 Listopada 2013 Ale wypasioną opcję znalazłem http://alegratka.pl/ogloszenie/sylwester-z-kuligiem-i-paintballem-w-22932513.html?h=a5be2fac83304a10. Co powiecie na Sylwka z paintballem? :D/> Może być ciekawie, jak wszyscy już sobie łykną :P/> taa.. alkohol i paintball. Ciekawa mieszanka Tylko potem zamiast cieszyć się sylwestrem można się pocieszyć szpitalnym żarciem Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 3 Listopada 2013 Z Szatkiem185 i jeszcze innymi znajomymi idziemy raczej na salę bawić się, tańczyć do białego rana Wszystko wystrzelać trzeba do 19, jedynie do marynarek po ciuchu fp3 i od czasu do czasu huknąć coś przed salą Pozdrawiam Cytuj
Jango 0 Opublikowano 3 Listopada 2013 Jak co roku, w domu Lubię mieć swobodę podczas strzelania, wychodzę o której chcę itp. Po za tym lubię taką domową, rodzinną atmosferę. Cytuj
Tomekk 0 Opublikowano 3 Listopada 2013 W domu najlepiej :)/> Chyba że jest jakaś impreza która jest na prawdę warta siebie to można gdzieś wyjść. Pojechać nigdzie nie pojade nigdy ! JacuQM Ja sądzę tak jak JacuQM najlepiej w domu i też nigdzie nie wyjadę nigdy ; ) Cytuj
piotrgrygiel 0 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2013 No niby domówki są najlepsze, ale w tym roku moja panna chciałaby zrobić coś oryginalnego, na odmianę Jak myślicie, czy taka opcja spodobałaby się kobiecie http://alegratka.pl/ogloszenie/sylwester-w-stylu-orientalnym-23281798.html?h=a5be2fac83304a10? Tylko jak ja to przeżyje haha Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Ja w tym roku atakuje domki letniskowe na Kaszubach ,mam nadzieje ,że fajnie bedzie Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Ja w tego sylwestra będę w domu z moim młodszym kolegą który też ma fajerwerki. Postrzelamy napijemy się szampana i będzie ok. Cytuj
pawlas444 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Ja spędzę sylwestra w domu trochę postrzelam picollakami sobie a tak to będę siedział na chomikuj.pl :xmas_wink: :xmas_wink: Cytuj
Mika 0 Opublikowano 30 Października 2014 W domu ze swoją dziewczyną :christmascool: fajerwerki :christmascool: Polsat :christmascool: Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 25 Listopada 2014 Ja w tym roku mam dylemat ponieważ moge jechac do babci na prywatną posesje lub u siebie przed blokiem strzelać Cytuj
MANIAK 0 Opublikowano 25 Listopada 2014 W domu z kolegami przed bramą i na boisku :xmas_tongue: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi