PiroShop 0 Opublikowano 20 Września 2013 Witam zapraszamy do naszego sklepu na www.piroshop.pl W sklepie znajdziemy bardziej artykuły stadionowe m.in race, świece dymne, stroboskopy, ognie wrocławskie, petardy. Ale znajdą się również wyrzutnie ( na razie tylko 3rodzaje)i fontanny. Zapraszamy :)/> Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 23 Listopada 2013 Byłem do was zajrzeć i stwierdzam że ceny przyzwoite i może niema dużego wyboru ale jest to czego w innych sklepach niema czyli race,mocne dymy więc napewno u was coś kupię ale na następny rok Cytuj
PiroShop 0 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2013 Witam, Pojawiło się w naszym sklepie kilka nowości Petardy: TXA859 - Super Cracker FP1 - Jaja dinozaura P2000 - Mega Piratka Colour Salute Oraz trochę wyrzutni: JW4055 - MONT EVEREST JW87 - Exclusive Collection JW415 - SUPER SHOW 5 JW418 - ACHILLES JW42 - BLACK CAT SM9819 - PI BATTERY JW26 - Katmandu JW07 - Mars Jeśli chodzi o wyrzutnie, mamy pełen dostęp do oferty Jorge i Triplex. Możemy zaoferować bardzo konkurencyjne ceny. Tak aby Klient był zadowolony ZAPRASZAMY WWW.PIROSHOP.PL Cytuj
PiroShop 0 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2013 Jw87- 315zł haha myślę że za tą cene mało kto kupi xD Juz poprawione wkradł się mały błąd, ale dzieki za spostrzeżenie Cytuj
nexus 0 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Witam. Fajerwerki zamówione we wtorek w środe rano wysłane do tej pory ich nie otrzymałem, cytat ze strony "Zamówienie złożone do godz. 13:00 dotrze następnego dnia roboczego, natomiast zamówienia po godz. 13:00 będą traktowane jako nadane dnia następnego. Przesyłki do małych miejscowości docierają do 2dni." Zawiodłem się fajerwerki były mi potrzebne na weekend, nie mogę niestety polecić sklepu. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Daniello18 1 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Niech podadzą Ci numer przesyłki kurierskiej to sprawdzisz co się dzieje z paczką, może Cie nie było jak był kurier? Cytuj
nexus 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Biorąc pod uwagę, że dużo pracuje zamówiłem paczkę na adres gdzie zawsze w domu ktoś jest, nie ma takiej możliwości, pewnie paczka dla oszczędności została wysłana zwykłym listem, a nie poleconym jak to jest napisane na stronie, teraz to już nie istotne jak pisałem fajerwerki były mi potrzebne na ten weekend. Cytuj
PiroShop 0 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2014 Nexus, wszystkie nasze paczki są wysyłane priorytetem Pocztą Polską zgodnie z podpisaną umową, a jeśli nie ma Cię w domu to zostaje zostawione awizo. Niestety w grudniu okazało się, że dużo paczek szło nawet "4dni", dlatego dodatkowo podpisaliśmy umowę z firma kurierską, dzięki której byliśmy spokojni o nasze paczki. Jeśli chcesz to podaj dane na pw to sprawdzimy kiedy u Ciebie była paczka. Mimo wszystko Przepraszamy za nie dotrzymanie czasu dostawy. Sam fakt, że dopiero teraz odpisuję na tą wiadomość spowodowany jest masą pracy w sklepie. Na dniach pojawią się u nas Dum-bumy, a o inne zabawki proszę pytać na pw. Cytuj
PiroShop 0 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2014 Na stanie mamy już: Dum bumy - 14zł paczka Bomb - 10zł paczka K301 GROM - 9zl paczka 6szt Mega-Tresk - 8zł paczka 10szt Jak ktoś potrzebuje na już to pisać kontakt@piroshop.pl Na stronce pojawią się przez weekend. Cytuj
PiroShop 0 Autor Opublikowano 22 Września 2015 Zmieniliśmy trochę szatę graficzną strony.Zapraszamy do zakupu rac morskich, których jesteśmy głównym dystrybutorem w Polsce.Jeśli nie ma czegoś w naszym sklepie to napisz do nas na info@piroshop.pl współpracujemy z największymi importerami fajerwerków w Polsce i Czechach. www.PiroShop.plinfo@piroshop.pl Cytuj
Mateusz91 0 Opublikowano 20 Października 2015 Wiadomo coś o promocjach w tym sklepie mają parę fajnych produktów? Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 16 Listopada 2015 Dragony za 130zł/szt - informacja o tym, że mają najtaniej jest nieprawdziwa. Ja mam Dragony w cenie 107zł/szt (obecnie) Cytuj
mantis 433 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Miałem przyjemność złożyć zamówienie w PiroShop. Do kwoty bonu konkursowego dorzuciłem jeszcze parę złotych od siebie. Paczka doszła kurierem następny dzień. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Poniżej dowody zadowolenia : ) Unboxing: https://youtu.be/EJB9FyjmyrI http://imgur.com/g5OYX6r.jpg Zapraszam do komentowani w temacie ze stuffem: http://www.forumfajerwerki.pl/topic/15463-mantis-stuff-2015/ Polecam jak najbardziej. W dodatku doszedł gratis o wartości 10% zamówienia. W sklepie można znaleźć mnóstwo unikatowych świec dymnych, flar i ognii wrocławskich. Coś w sam raz dla fanów opraw meczowych. Cytuj
PiroShop 0 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2016 Przygotowaliśmy mały test głośności petard, niektóre wyniki nas zadziwiły.Zapraszamy do oglądania - https://youtu.be/YBpLEnX7YVw Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Polecam sklep, paczka doszła bardzo szybko, była porządnie zapakowana. Zrobiłem nieco większe zamówienie i sklep podarował gratis. Cytuj
Waldo 0 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Sklep jak najbardziej godny polecenia. Tania i szybka wysyłka, miły gratis i mają towar od Pyromoravii w korzystnych cenach. Polecam w 100 %. Cytuj
PiroShop 0 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2017 Witam, mamy już prawie pełny asortyment, w przyszłym tygodniu szykuje się bardzo duża dostawa z PyroMoravii,jakiś czas temu dodaliśmy na strone nowe Race Morskie z wydłużonym czasem palenia do 70sek Cytuj
PiroShop 0 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2017 Dziś pojawiły się u nas dwie nowości 100 strzałowe - https://piroshop.pl/pl/wyrzutnie/275-supreme-star-100s.htmloraz - https://piroshop.pl/pl/wyrzutnie/274-grand-crown-100s.html Cytuj
Gość Opublikowano 15 Stycznia 2019 Sklep może trochę zapomniany ale ja MEGA POLECAM. Sami od siebie dorzucili fajny gratis. Szybka wysyłka, dobre pakowanie. Jest też kodzik rabatowy 5%. Cytuj
Gość Black_Friday Opublikowano 11 Grudnia 2019 mistrzowski sklep - wysyłka tego samego dnia, dwa kody rabatowe po 5% każdy (łączą się ze sobą), fajna oferta produktów Klaska i Pyromoravia dorzucili nawet jakieś gratisy pomimo zamówienia tylko za 300zł. Cytuj
Kulina98 12 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Świetny sklep, wszystko bardzo dobrze spakowane do tego miły gratis. Polecam! Cytuj
Mario120 1 Opublikowano 22 Listopada 2020 Ja od kilku lat zaopatruje się w tym sklepie, no zdarzyły sie może dwa wyjątki ale akurat nie mieli tego co potrzebowałem w swojej ofercie. Dostawa przeważnie na następny dzień, więc czego chcieć więcej? Zawsze otrzymuje gratisy, a dodatkowo dużo kuponów rabatowych lata po necie no i w ubiegłym roku fajny rabat zrobili na black friday. Tyle ode mnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi