PiroShop 0 Autor Opublikowano 27 Listopada 2020 Dziś na http://www.piroshop.pl -20% na wszystko z kodem: bf20 Zapraszamy Cytuj
Martino30 22 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Czy petardy Black death na sklepie są takie same jak na zdjęciu czy maja na krawędziach czerwoną obwolute a pod naklejką black death petarda megatron ? Cytuj
MateuszMateusz 2 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 W dniu 14.12.2013 o 21:52, nexus napisał: Witam. Fajerwerki zamówione we wtorek w środe rano wysłane do tej pory ich nie otrzymałem, cytat ze strony "Zamówienie złożone do godz. 13:00 dotrze następnego dnia roboczego, natomiast zamówienia po godz. 13:00 będą traktowane jako nadane dnia następnego. Przesyłki do małych miejscowości docierają do 2dni." Zawiodłem się fajerwerki były mi potrzebne na weekend, nie mogę niestety polecić sklepu. Pozdrawiam serdecznie. Ja zamawiam do 11 i na drugi dzień zawsze mam, a robię tam troche zakupów Cytuj
Martino30 22 Opublikowano 3 Lutego 2022 Polecam sklep szybka wysyłka i nawet wlepki dostalem pyrofanatyków Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi