marcelfajerwerki 0 Opublikowano 29 Września 2013 petarda TXP485-A(T) Grom 2 Ilość petard w opakowaniu: 36 sztuk Jednostka sprzedaży: opakowanie zawierające 36 petard Wymiary petardy (mm): średnica - 15, długość - 40 Wymiary opakowania (mm): 90x140x30 Cena hurtowa to 7,14 zł miał ktoś tą petardę? zdjęcie : Pozdrawiam Marcel Cytuj
adrian12 0 Opublikowano 29 Września 2013 Tak ja miałem w tamtym roku ,I jak najbardzie je można kupować .Miałem 1 paczkę i byłem zachwycony bardzodobry huk ,Dużo petard za niską cene.Polecam / Cytuj
OnlyFireworks<333 0 Opublikowano 12 Listopada 2015 Dzisiaj testowalem... Petardy pod względem cena/ilość/jakość naprawdę godne polecenia:-) Cytuj
Dżejkob 0 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Osobiście nie polecam,słabe patrząc na cenę,zawiodłem się,co prawda kupiłem je za 6zł więc ujdzie ale chodzą po 10-12 więc to jakaś masakra,może kiedyś były mocniejsze,moje z 2016 to delikatne nieporozumienie. Cytuj
Kamix281 2 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Moim zdaniem są całkiem niezłe. Nabyłem za 8 zł opakowanie 36 sztuk. Mam na swoim koncie już FP3 Small od Jorge, C4 Small od Piromax czy Piratki od EuroPyro i huk jest do nich porównywalny. Jednak cenowo wygrywa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi