MajsterD12 5 Opublikowano 22 Października 2013 Hmm JW419 o ile mi się wydaje to byłeś do niej negatywnie nastawiony Cooli, ta taka skromność mpika xD Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 22 Października 2013 Coś ci sie wydaje, bo nigdy nie mówiłem, że to zła kostka. Wręcz przeciwnie. Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 22 Października 2013 wiedzę że skusiłeś się na JW419 bardzo ładna kostka, na pewno będziesz z niej zadowolony tylko zamiast Duszanbe mogłeś wziąć TXB761 X-Force moim zdanie lepsza . Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 22 Października 2013 wiedzę że skusiłeś się na JW419 :)/> bardzo ładna kostka, na pewno będziesz z niej zadowolony tylko zamiast Duszanbe mogłeś wziąć TXB761 X-Force moim zdanie lepsza . Od Duszanbe, żadna nie będzie lepsza. Poza tym te z Triplexa, albo mogą być ze złej dostawy, albo być słabe bo na znaczku CE. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 23 Października 2013 Zawsze jest tak że każda kostka którą kupił Mpi jest lepsza od wszystkich Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 23 Października 2013 Nie musze straszyć, wystarczy branży posłuchać. Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 23 Października 2013 Od Duszanbe, żadna nie będzie lepsza. Poza tym te z Triplexa, albo mogą być ze złej dostawy, albo być słabe bo na znaczku CE. Źle mnie zrozumiałeś ja nie mam na myśli jakości, tylko to że Duszanbe ma podobne efekty do JW419 i jeżeli byś wziął albo TXB761 albo chociażby YHW009 to by lepiej do siebie pasowały . Dlatego napisałem, że moim zdanie X-Force jest lepsza Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 24 Października 2013 Niestety jednak nie zamówiłem paczki z Duszanbe, Genesisem i one rowem. Wypadły ważniejsze wydatki bo biorę nowego kompa. Jak coś dojdzie to dopiero przed samym sylwkiem i to też zależnie od funduszy. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 24 Października 2013 Niestety jednak nie zamówiłem paczki z Duszanbe, Genesisem i one rowem. Wypadły ważniejsze wydatki bo biorę nowego kompa. Jak coś dojdzie to dopiero przed samym sylwkiem i to też zależnie od funduszy. Cóż Trudno , Ale frajda będzie też z nowym komputerem Jeżeli chodzi o zakupy przed sylwestrowe , myślę że skorzystasz z oferty Marketów .. ? Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 24 Października 2013 Raczej nie, jakbym brał to tylko przez neta. PS: Niestety, wywaliłbym w 1min wartość ważnego nowego podzespołu. To troche zbyt wiele. Dlatego zmieniłem zdanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi