Piszczek 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 b14 i czarne węże bardzo fajne kostki a hestii nie wiem bo nie widziałem :xmas_happy: Cytuj
karasiun 0 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2013 b14 i czarne węże bardzo fajne kostki a hestii nie wiem bo nie widziałem :xmas_happy:/> zakup z wyrzutnią hesti to taki zakup w ciemno myślę że dobry zakup he Cytuj
Lemciuu 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Stuffik wyborny! 10/10 :xmas_biggrin: Ile dałeś za tą wyrzutnie Hestii? Cytuj
karasiun 0 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2013 Stuffik wyborny! ;)/> 10/10 :xmas_biggrin:/> Ile dałeś za tą wyrzutnie Hestii? ;)/> 74 coś o ile się nie mylę he, więc raczej konkretu po niej się spodziewać nie można, tym bardziej jak ma 60strz :xmas_w00t: Cytuj
karasiun 0 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2013 poranne zakupy he, 2x 7 shot z hesti przed północą, a b14 na single shot pójdzie do zabawy także Cytuj
brydzio12346 3 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Także w tym roku posiadam tą wyrzutnie z hestii , 60 strzałów . Super stuff Cytuj
karasiun 0 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2014 Taki pokazik wyszedł z tego, heh http://www.youtube.com/watch?v=iBADfGxUxMY Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi