Tomekk 0 Opublikowano 10 Października 2013 Witam czy jak pochowam Fajerwerki w Kartony i zawinę Workami 70 Litrów i wyniosę je do piwnicy to nie dostanie się do nich wilgoć, bo już mi się trochę uzbierało ; ) A nie chcę się grubo zdziwić że fajerwerki mi w sylwestra nie odpalą ; ( Cytuj
0 PyroMagik 0 Opublikowano 10 Października 2013 Takie troszkę ryzyko, a gdzieś na szafę, pod łóżko w szafie albo pod ścianę nie możesz ich położyć? Cytuj
0 Piszczek 0 Opublikowano 10 Października 2013 Wydaje mi się że jak je dobrze zapakujesz to nic się nie stanie Cytuj
0 DawidPirotechnik 4 Opublikowano 10 Października 2013 a masz wilgoc w piwnicy ? ja tam w zeszłym roku miałem wszystko w piwnicy ale ja nie mam wilgoci Cytuj
0 Poki 17 Opublikowano 10 Października 2013 Najważniejsza kwetia? Jakie warunki masz w piwnicy? Rosna grzyby? Jeżeli nie możesz je wchować w worki, okleić taśma i schować. Cytuj
0 Tomekk 0 Autor Opublikowano 10 Października 2013 Grzyby nie rosną ; ) a mam tak jak mówisz wszystko zawinięte worami jeszcze wzmocnione taśmą i gumkami recepturkami Cytuj
0 JacuQM 122 Opublikowano 15 Października 2013 Zależy od czasu, poniżej zera stopni występuje brak wilgotności, oznacza to że w tej chwili powinienneś się martwić, natomiast gdy będzie mróz możesz nawet trzymać na balkonie oczywiście zawinięte w jakieś tam worki, ale najlepiej tak żeby nie tworzył się w tym ów worku efekt szklarni. Najprościej mówiąc folia najlepiej pakunkowa musi przylegać. Co to balkonu to tylko teoria, ale słyszałem że osoby które teraz stoją wyżej na tym forum takie rzeczy robiły. Jeżeli nawet miały by zamoknąć to tydzień przed wystarczy je przynieść i postawić w ciepłym miejscu, koło kaloryfera w odpowiedniej odległości. To ostatnie akurat mi się zdarzało i problemów nie było. JacuQM Cytuj
0 Piszczek 0 Opublikowano 15 Października 2013 Masz jakąś garderobę czy wolną szafę to tam schowaj ja trzymam w garderobie i zawsze wszystko gra Cytuj
0 Tomekk 0 Autor Opublikowano 15 Października 2013 Dziękuje Bardzo za Pomoc ; ) W Administracji gadali że piwnica ma rury ciepłownicze i wilgoci niby nie ma, chociaż mój Tata jak trzymał Sprzęt elektroniczny i tak dalej to nic z nim nie było A Fajerwerki mam własnie zawinięte w Worek położone na kartonie a nie bezpośrednio na ziemi ; ) Tylko teraz nie wiem czy lepiej je wyjąć czy można śmiało zostawić w tej piwnicy Cytuj
Pytanie
Tomekk 0
Witam czy jak pochowam Fajerwerki w Kartony i zawinę Workami 70 Litrów i wyniosę je do piwnicy to nie dostanie się do nich wilgoć, bo już mi się trochę uzbierało ; ) A nie chcę się grubo zdziwić że fajerwerki mi w sylwestra nie odpalą ; (
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi