Piszczek 0 Opublikowano 13 Października 2013 Extreme B14 Ilość strzałów: 25 Kaliber: 20mm Cena: ok. 25zł Bardzo fajna kolorowa kostka ocena 9/10 Filmy:http://www.youtube.com/watch?v=7UxawF6V02E http://www.youtube.com/watch?v=B3beRxSOU5c Cytuj
Piszczek 0 Autor Opublikowano 11 Listopada 2013 Kupuje i przetestuje :)/> za tąką cene to warto :)/> Wiem miałem raz i jeśli pojawi się w tym roku w lidlu to kupuję Cytuj
szymon_274 0 Opublikowano 17 Listopada 2013 już nie raz ją miałem w tym roku również kupuję ją (pod warunkiem że będzie w lidlu) :xmas_smile: Cytuj
zoxck 0 Opublikowano 17 Listopada 2013 już nie raz ją miałem :)/> w tym roku również kupuję ją (pod warunkiem że będzie w lidlu) :xmas_smile:/> Musi być Cytuj
scully 0 Opublikowano 22 Listopada 2013 Mialem ta wyrzutnia ale moim zdaniem nie warto za taka cene. Za ubogie efekty. Za slabe wybuchy. Czegos mi w nkej brakowalo. Cytuj
Piszczek 0 Autor Opublikowano 22 Listopada 2013 Mialem ta wyrzutnia ale moim zdaniem nie warto za taka cene. Za ubogie efekty. Za slabe wybuchy. Czegos mi w nkej brakowalo. Mi się bardzo podoba przecież nie każda wyrzutnia każdemu się podoba Cytuj
Fredek 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Może i ładna i kolorowa kupiłem w zeszłym roku i niestety nie wypaliła (pierwsza na tyle lat) Cytuj
Piszczek 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2013 Może i ładna i kolorowa kupiłem w zeszłym roku i niestety nie wypaliła (pierwsza na tyle lat) :)/> Jak to nie wypaliła może była jakoś źle przetrzymywana przez ciebie ? Cytuj
Fredek 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Jak to nie wypaliła może była jakoś źle przetrzymywana przez ciebie ? Po zakupie stała kilka dni w domu tak jak reszta kostek (ciepło,sucho,itd) więc chyba zawilgotniała nie była musiało coś być źle zrobione w środku.Podpaliłem lont wypalił się i cisza Cytuj
Piszczek 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2013 To pewnie coś z lontem ale to się strasznie rzadko zdarza :xmas_wink: Cytuj
Marcel123 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Miałem to wyrzutnie w zeszłym roku i byłem nią zachwycony. Była świetna. Idzieealny stosunek jakości do ceny. Polecam ją wszystkim. W tym roku jest dostępna w brico marche w świetnej jak dla mnie cenie i napewno bym ją kupił ale nie ma w moim mieście tego sklepu :-( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi