vocatont 4 Opublikowano 14 Października 2013 Witam :]/>/>/>/>/>/>/>/>/> W tym roku nie planuję kupować stuffu więc nie ma co liczyć na taki stuff jak wcześniejszych latach :banned:/>/>/>/>/>/>/>/>/> :xmas_sad:/>/>/>/>/>/>/>/>/> Oczywiście do testów trzeba coś kupić :xmas_w00t:/>/>/>/>/>/>/>/>/> A więc o to mój początek :67675:/>/>/>/>/>/>/>/>/> 2013/2014 Jest po 3 zakupach!!! wszystkie zakupiłem w sklepie http://mizet.pl/ Parę petard dostałem w gratisie ale oczywiście tak to wszystko kupione normalnie w sensie nie na jakiejś wyprzedaży :fireworks:/>/>/>/>/>/>/> Obecna całość to: Petardy: EX1 EXPLOSIVE I (Posiadam 6szt. tych petard!!!) (Jorge) 2091 SUPER T.N.T. DINAMIT (Paczka 5szt.) (SuperPower) Rakiety: (Bez Patyka) P7024 CYRKOBLITZ (2szt.) (Kometa) P7021 CYRKOBLITZ (1szt.) (Kometa) P7022 CYRKOBLITZ (1szt.) (Kometa) P0009 Gemini (2szt.) (Kometa) Wyrzutnie: P7133 NEPAL (19shots 1") (Kometa) TXB592 SKY BROCADE (19shots 1,2") (Triplex) Foto: AKUTALIZACJA Po Amerykańsku Nie wytrzymałem i dokupiłem :xmas_sad:/>/> Całość: Cytuj
PyroMagik 0 Opublikowano 14 Października 2013 Na początek fajnie. A co do sklepu to polecasz go bez zastrzeżeń? Cytuj
Mks 2 Opublikowano 14 Października 2013 Dobrze się zapowiada , Fajnie dobrane kostki . Jak dla mnie to na razie jest Git Cytuj
vocatont 4 Autor Opublikowano 20 Października 2013 PyroMagik polecam ten sklep ale trzeba sobie otwarcie powiedzieć do najtańszych nie należ :xmas_biggrin:/> Tensor nie chce cie skłamać tak jak mówię sklep nie należy do najtańszych ale kupuję tam od małego więc mam rabaty ok. 110 a może 120dałem normalnie bym dał o jakieś 25-20zł więcej Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 20 Października 2013 PyroMagik polecam ten sklep ale trzeba sobie otwarcie powiedzieć do najtańszych nie należ :xmas_biggrin:/>/> Tensor nie chce cie skłamać tak jak mówię sklep nie należy do najtańszych ale kupuję tam od małego więc mam rabaty ok. 110 a może 120dałem normalnie bym dał o jakieś 25-20zł więcej Miałeś kiedyś te petardy "2091 SUPER T.N.T. DINAMIT (Paczka 5szt.) (SuperPower)" jak tak to mocne są ? Cytuj
vocatont 4 Autor Opublikowano 20 Października 2013 Piszczek po co ten cytat? Nie wziąłem je pierwszy raz dla testu Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 20 Października 2013 Piszczek po co ten cytat? Nie wziąłem je pierwszy raz dla testu ;)/> Ok myślałem że je miałeś skoro zamawiasz w tym sklepie ciągle :xmas_biggrin: Cytuj
vocatont 4 Autor Opublikowano 20 Października 2013 Piszczek nie zamawiam :xmas_wink: To sklep stacjonarny :xmas_wink: Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 20 Października 2013 Piszczek nie zamawiam :xmas_wink:/> To sklep stacjonarny :xmas_wink:/> Dobra nie odzywam się już :xmas_happy: Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 25 Października 2013 Stuffik jak na początek bardzo ładny czekam na więcej i zapraszam do mnie 6/6 Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 25 Października 2013 Jak się sprawują te rakiety bez patyka? Nie no bez jaj ..... Cytuj
vocatont 4 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2013 Parę testów: Coraz większy klimat wystrzeliwane jest dosłownie wszystko nie tylko petardy o to dowód Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Bardzo fajny stuffik. To jeden z przykładów, że za małe pieniądze da się również hucznie obchodzić nowy rok. Życzę 0 niewybuchów i szczęśliwego 2014 roku ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi