karasiun 0 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Witam, pomoże ktoś wybrać stuff do 400 zł?? wyrzutnie, rakiety, rzymiaki itp (wszystko) kilka mózgów więcej z innym myśleniem się przyda i może coś ciekawszego niż ja ułożycie :xmas_laugh: Pozdrawiam i z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korsarz96 14 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Super Korsarz K0201 x10 GROUND BLOOM FLOWER TXD484 x2 JC05 x2 FP3 Big x2 DYNAMITE TXP066 x1 (petardy ok. 50 zł) Kamikadze JM02N x1 P7020 Cyrkoblitz x2 (ok. 20 zł) ARTILLERY SHELLS R0009-12 x1 JRC13 Western (Rzymski Ogień) x1 Speed IV JR24 x1 Perfect R20072 APOLLO JR21 GOLD CRACLING txf183 Kongo FC3001 WYRZUTNIE : TXB462 SM9880 JW07 TXB206 JW20 JW42 albo JW52 Zależy od gustu Cena za całość to ok. 395zł 5zł możesz coś se dobrać :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sklep Top10 0 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 witam Propozycja sklepu www.fajerwerkimarket.pl http://img30.imageshack.us/img30/3181/q0ty.bmp Do Wybranych produktów można sobie wybrać gratisy za 70zł i podać je w uwagach i oczywiście wysyłka także gratis. pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karasiun 0 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 witam Propozycja sklepu www.fajerwerkimarket.pl http://img30.imageshack.us/img30/3181/q0ty.bmp Do Wybranych produktów można sobie wybrać gratisy za 70zł i podać je w uwagach i oczywiście wysyłka także gratis. pozdrawiamy wiem wiem, zamawiałem przecież już raz w FM miesiąc temu też za nieco ponad 400 zł :xmas_w00t: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korsarz96 14 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Osobiście odradzam ci Petardy TP2 z Topica są niskiej jakości :> A jeśli chodzi o kostki to tak jak już mówiłem zależy od gustu ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karasiun 0 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 weź weź, o tych tp2 nawet nie wspominaj hehe, kupiłem już raz paczkę na spróbowanie i dziadostwo się okazalo he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korsarz96 14 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 ja kupiłem 3 paczki (niestety) ok. 25% to niewypały a drugie 25% huk jak picolo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mks 2 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Tensor , po co spamujesz ? Zrób nowy temat i tam pytaj .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korsarz96 14 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 trochę smutne ale nikogo to nie obchodzi... Poczytaj Regulamin zanim zaczniesz uczestniczyć w życiu jakiegokolwiek forum... DZiekuje i przepraszam za spam panie Karasiun :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 show of fireworks 0 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Tensor dzisiaj ma okres dlatego tak się zachowuje, jak dotąd było stosunkowo spokojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mks 2 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Zamknij srakę bo wyrucham Cię ostro w dupsona hej , nie opowiadaj nam przygód z dzieciństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WojtekPirotechnik 0 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 @show of fireworks, no nie bardzo, Tensor już od dawna zachowuje się jak idiota.Niech administracja zbanuje go na IP bo typ jest strasznie żałosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korsarz96 14 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 O Boże Święty niewiarygodne, że są jeszcze takie dzieci na tym forum, myśle że szanowna administracja powinna rozwiązać ten problem i to jak najszybciej :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 szanowna administrtacjo prosze o zabanowanie tego "tensora" (niechce uzywac wulgaryzmów bo ja jeszcze dostane bana) zróbcie z nim porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Zaraz Ci zrobię przygodę to przez miesiąc nie będziesz mógl chodzić tak ci srakę rozklekotam śmiecu Kolega otrzymał za kilka postów, mocno obrażających społeczność forum. 45dni bana i 80 dni zakazu pisania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Piszczek 0 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Kolega otrzymał za kilka postów, mocno obrażających społeczność forum. 45dni bana i 80 dni zakazu pisania. :)/> I dobrze mu tak W końcu będzie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karasiun 0 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 hehe 20 kilka godzin mnie nie było i proszę co tu się dzieje a co do tych tp2 to korsarz masz 100 % rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
karasiun 0
Witam, pomoże ktoś wybrać stuff do 400 zł?? wyrzutnie, rakiety, rzymiaki itp (wszystko) kilka mózgów więcej z innym myśleniem się przyda i może coś ciekawszego niż ja ułożycie :xmas_laugh: Pozdrawiam i z góry dzięki
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi